ÖSYM’nin Yeni Başkanı Kim Olacak?

ÖSYM’nin Yeni Başkanı Kim Olacak?
YÖK’ün 5 Mart’ta ÖSYM başkanlığı için Ali Demir’in ardından atanacak kişiyi belirlemek üzere düzenlediği toplantıda üç ismin kararlaştırılması beklenirken, rektör adaylarının belirlenmesi sebebiyle toplantı uzayınca ÖSYM başkan adaylarının isimleri gündem

YÖK’ün 5 Mart’ta ÖSYM başkanlığı için Ali Demir’in ardından atanacak kişiyi belirlemek üzere düzenlediği toplantıda üç ismin kararlaştırılması beklenirken, rektör adaylarının belirlenmesi sebebiyle toplantı uzayınca ÖSYM başkan adaylarının isimleri gündeme gelemedi.

YÖK Genel Kurulu tarafından belirlenecek olan ve Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulacak isimlerin bir sonraki genel kurul toplantısında belirlenmesi hedefleniyor. İsimler belirlendikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni ÖSYM Başkanını atayacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.