Oynadığınız bir oyunla veya katıldığınız bir yarışmayla ilgili anınızı yazınız

Oynadığınız bir oyunla veya katıldığınız bir yarışmayla ilgili anınızı yazınız
Oynadığınız bir oyunla veya katıldığınız bir yarışmayla ilgili anınızı yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Oynadığınız bir oyunla veya katıldığınız bir yarışmayla ilgili anınızı yazınız

Ödev cevabı kısaca : Bir Oyun Anısı
Küçükken, arkadaşlarımla birlikte sık sık oyun oynardık. En sevdiğimiz oyunlardan biri de saklambaçtı. Bir gün, saklambaç oynarken, ben çok iyi bir yer buldum. Bir ağacın arkasına saklandım ve kimse beni göremedi. Arkadaşlarım beni aramaya başladılar. Her yeri aradılar ama beni bulamadılar.
Bir süre sonra, oyun bitti ve ben saklandığım yerden çıktım. Arkadaşlarım çok şaşırdılar. Beni nasıl bulamadıklarını anlayamadılar. Ben de onlara, saklandığım yerin çok iyi bir yer olduğunu söyledim.
Bu anıyı hiç unutmuyorum. Çünkü, arkadaşlarımın beni bulamamasına çok sevinmiştim. Ayrıca, saklandığım yerin gerçekten çok iyi bir yer olduğunu fark etmiştim.

Bir Yarışma Anısı

Ortaokuldayken, okulumuzda bir bilgi yarışması düzenlendi. Bu yarışmaya katılmak için çok heyecanlıydım. Çünkü, bilgi yarışmasına katılmak her zaman hayalim olmuştu.

Yarışmaya hazırlanmak için çok çalıştım. Kitaplar okudum, test çözdüm ve arkadaşlarımla birlikte bilgi yarışması oynadım.

Yarışma günü geldiğinde, çok heyecanlıydım. Yarışmacılar, salona alındı ve yarışma başladı. Sorular çok zordu ama ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Yarışmanın sonunda, birinci ben oldum. Çok mutluydum. Çünkü, hayalimi gerçekleştirmiştim.

Bu anıyı da hiç unutmuyorum. Çünkü, çok büyük bir başarıydı benim için. Ayrıca, bana bilgi yarışmasına katılmanın ne kadar önemli olduğunu öğretti.

107
7
111
5
111
6
27
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.