Özel harekatçı alımında siyasi parti üyeliği düzenlemesi

Özel harekatçı alımında siyasi parti üyeliği düzenlemesi
Yapılan düzenlemeye göre bir siyasi partiye üye olmamak şartı başvuru tarihi itibariyle değil geçici kayıt yapılan tarih itibariyle aranacak

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklama

19.DÖNEM POMEM ÖZEL HAREKAT GİRİŞ SINAVINA BAŞVURAN ADAYLARIN DİKKATİNE!

07/11/2016 tarihli Bakan Oluru ile yürürlüğe giren "Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Alınacak Öğrencilerin Giriş Şartları ve Eğitim-Öğretimlerine İlişkin Usul ve Esaslar"ın 7'nci maddesinin birinci fıkrasının (g) bendinde yer alan "Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmadığına dair yazılı beyan sunmak" ibaresi yürürlükten kaldırılarak 15/12/2016 tarihli Bakanlık Oluru ile aynı Usul ve Esasların 16'ncı maddesine "... geçici kayıt yapılan tarih itibariyle herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üyeliği bulunmadığına dair yazılı beyan alınır" cümlesi eklenmiştir.

Tüm adaylara duyurulur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.