Özge Gürel Biyografisi – Kiraz Mevsimi dizisi Öykü kimdir?

Özge Gürel Biyografisi – Kiraz Mevsimi dizisi Öykü kimdir?
Fox ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Kiraz Mevsimi fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.

Dizi için hazırladığımız fan sayfasında oyuncuları detaylı birşekilde sizlere tanıtacak ve resimlerini yayınlayacağız. Kiraz Mevsimi Öykü karakterine hayat veren Özge Gürel kimdir, hayatı, biyografisi bu yazımızda sizlerle olacak. Özge Gürel’in boyu kaç, güzel oyuncu kaç yaşında, sosyal medya adresleri neler gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Kiraz Mevsimi dizisi ile yıldızı kısa sürede parlayan ve dizide Öykü Acar karakterini canlandıran Özge Gürel 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Liseden mezun oluncaya dek emekli olan babası, ev hanımı olan annesi ve üç kardeşiyle beraber Silivri’de yaşamıştır. Daha sonra Beykent Üniversitesi’ni kazanan güzel oyuncu uluslararası ticaret bölümünden başarıyla mezun olmuştur.

Özge Gürel’in çocukken oyuncu olmak gibi bir hayali olmadığı ifade ediliyor. Ancak sonraki yıllarda bu alanda çeşitli dersler almış. Bu dersler sonucunda Kızım Nerede adlı diziyle oyunculuk dünyasına adım atmış. Diziyi izleyenler Gürel’in dizide Zeynep karakterini canlandırdığını hatırlayacaklardır. Huzur Sokağı dizisinde de izlediğimiz Gürel asıl çıkışını ise Medcezir adlı başarılı dizide canlandırdığı Ada karakteri ile yapmıştır. Kendini geliştirmek için büyük çaba sarfeden genç oyuncunun diksiyon, dans ve şans dersleri aldığını da belirtelim.

Özge Gürel’in burcu Kova’dır. Boyu kaç diye merak edenlere 1.70 olduğunu söyleyelim.

Gürel’in Kiraz Mevsiminde canlandırdığı Öykü Acar karakterinden de bahsedelim. İlk bölümde dizinin fanları hemen ısınamasa da Öykü’nün şu anda dizinin en sevilen karakterlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Güzelliğiyle de dikkat çeken asıl kızımız moda tasarımlarıyla uğraşan ve büyük bir modacı olmayı düşleyen oldukça zeki bir kızdır. Cem adında küçük bir kardeşi bulunan Öykü terzilik yaparak geçimlerini sağlamaya çalışan annesiyle birlikte küçük bir mahallede yaşamaktadır. Babasının küçük yaşta evi terketmesi genç kız da büyük bir travmaya yol açmış ve erkeklere güvenini kaybetmesine yol açmıştır. Böylece bu yaşına kadar erkeklere karşı hep mesafeli durmuştur. Ancak çocukluğundan beri gizli gizli Mete karakterini sevmektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerindeyse Ayaz karakteri ile tanışıp iki aşk arasında sıkışacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.