Özge Özpirinçci – Kaç Kilo, Boyu Kaç, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kimdir ?

Özge Özpirinçci – Kaç Kilo, Boyu Kaç, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kimdir ?
Özge Özpirinçci – Kaç Kilo, Boyu Kaç, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kimdir ?

Özge Özpirinçci Fiziksel Özellikleri

Kilosu: 51

Metre Olarak Boyu: 1.60 m

Santimetre Olarak: 160 cm

Göz Rengi: Kahverengi

Doğal Saç Rengi: Koyu Kahverengi


Özge Özpirinçci Kişisel Detaylar

Doğum Tarihi ve Yaşı: 1 Nisan 1986 (28 yaşında)

Doğum Yeri (Nereli): İstanbul / Türkiye

Güneş Burcu: Koç

Sevgilisi: Burak Yamantürk

Kısaca Hayatı (Biyografi:

Özge Özpirinçci Dizi ve sinema oyuncusudur. Sabancı Üniversitesi’nde okumuştur. 2007 yılında Cesaretin Var mı Aşka adlı dizide Ebru karakterini canlandırdı. 2008 yılında Kavak Yellerinde rol aldı. Melekler Korusun dizisinde başrol oyuncusu olarak İpek karakterini canlandırdı.

 
özge-özpirinççi-kaç-kilo
Özge Özpirinçci

Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatıldığı Veda filmlinde Fikrîye Hanım rolüne hayat verdi. 2011 yılında Anadolu Kartalları isimli sinema filminde Ayşe karakterini oynadı ve birçok genç oyuncu ile birlikte filmde yer aldı. 2013 yılında Engin Altan Düzyatan ile nişanlandı ve aynı yıl içerisinde ayrıldılar. 2010’da Deli Saraylı, 2011’de Al Yazmalım, 2012 Sinema, 2013 yılında Tatar Ramazan 2013 senesindeyse Aramızda Kalsın dizi ve filmlerinde rol aldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.