Özgürlük deyince aklınıza neler geliyor

Özgürlük deyince aklınıza neler geliyor
Özgürlük deyince aklınıza neler geliyor bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Özgürlük, insanın sahip olduğu en önemli haklardan bir tanesidir. Düşünce özgürlüğü, seyahat özgürlüğü vb. özgürlükler insanın sahip olduğu en önemli hak ve özgürlükler arasındadır. Bu gibi belirli haklar devlet güvencesi altında tutulmaktadır. Günümüzde çevremizdeki coğrafyada birçok insan bölgesel savaşlar nedeni ile hak ve özgürlüklerinden mahrum durumda bulunmaktadır. Bu insanlara yardımların yapılması bizlerin de sosyal sorumluluğu kapsamındadır. Bu doğrultuda etrafımızdaki insanların özgürlüklerine saygı duymalı, birbirimize yardım etmeliyiz.

Özgürlük : Bir insanın ve ya ülkenin hiç bir zorunluluk altında kalmadan bir şeyi yapabilip, istediği kadar dolaşabilmesine denir.

  • Özgürlük olunca insanlar şunların dışına çıkmamalıdırlar.
  • Başkalarının özgürlüğünü hiçe sayıp kendi kafasına göre iş çevirmek
  • Diğer insanların özgürlüğünü etkileyecek kötü bir şey yapmak

131
7
131
3
5
4
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.