Para biriktirmek, tasarruflu olmak vatandaşlık görevleri midir

Para biriktirmek, tasarruflu olmak vatandaşlık görevleri midir
Para biriktirmek, tasarruflu olmak vatandaşlık görevleri midir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Para biriktirmek, tasarruflu olmak vatandaşlık görevidir. Çünkü ülkemizin kaynaklarında hepimizin hakkı vardır. Tasarruflu olarak bu kaynakları boşa harcamamış oluruz. Kimseye haksızlık etmemiş oluruz.

​Okula gidiyoruz, mezun oluyoruz, daha konforlu bir hayat sürmek ve yaşam kalitemizi arttırmak için yıllarca çalışıyoruz, çabalıyoruz. Evet, hepsi istediklerimize daha kolay ulaşmak ve hayallerimizi gerçekleştirmek için. Özellikle kendi ayaklarımızın üstünde durup kendi paramızı kazandığımız vakit, istediğimiz gibi harcama yapmanın zevkini tatmak istiyoruz. Ama unutmamak gerekir ki; yarını düşünmeden yaşamaya devam ederken binbir emekle kazanılan paralar bir anda eriyip bitebilir. Sonrasında ise paraya ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda elinizde avucunuzda hiçbir şey olmaması, hayallerinizden uzaklaşmanıza ya da kendinizi kötü hissetmenize neden olur. Oysaki, tasarruf yapmaya başlamak için en zoru, ilk adımı atmak. Bu adımı attıktan sonra yaşam tarzınıza uygun olarak benimseyeceğiniz pratik tasarruf yöntemleri ile yavaş yavaş birikim yapmanın ne kadar kolay olduğunu keşfedip daha kaliteli bir yaşama sahip olabilirsiniz.​

575
177
110
116
831
318
224
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.