Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Soruları ve Cevapları Açıklandı - 9 Haziran 2013

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Soruları ve Cevapları Açıklandı - 9 Haziran 2013
MEB, Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı soruları ve cevaplarını yayınladı, bir de açıklama yaptı. İşte sorular ve cevapları...

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı, sorunsuz tamamlandı. MEB tarafından sorular ve cevaplar yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, sınava 864 bin 931 öğrencinin başvurduğu belirtilerek, şu bilgiler verildi:

SORULAR VE CEVAPLAR İÇİN TIKLAYIN

"5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıflar Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı saat 10.00’da başlamış ve özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimize verilen 30 dakika ek süre ile saat 12.30’da tamamlanmıştır."

Açıklamada, sınav merkezlerinde alınan bilgilere göre sınavın sorunsuz geçtiği ve soru ile yanıtların saat 13.00’ten itibaren www.meb.gov.tr adresinden yayınlandığı vurgulanarak, "Sınavın başta öğrenci, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiası ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.