Pek çok şair yüzyıllarca aynı temaları işlemesine rağmen bazıları kalıcı olabilmiştir, bu durumun nedeni ne olabilir

Pek çok şair yüzyıllarca aynı temaları işlemesine rağmen bazıları kalıcı olabilmiştir, bu durumun nedeni ne olabilir
Pek çok şair yüzyıllarca aynı temaları işlemesine rağmen bazıları kalıcı olabilmiştir, bu durumun nedeni ne olabilir, tartışınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Pek çok şair yüzyıllarca aynı temaları işlemesine rağmen bazıları kalıcı olabilmiştir, bu durumun nedeni ne olabilir, tartışınız

Ödev cevabı kısaca : Kalıcı şairler, evrensel temaları derinlemesine işleyebilme, dilin gücünü etkili bir şekilde kullanabilme, zaman ve mekan bağlamından bağımsızlık, derin duygusal etki bırakabilme, yaratıcılık, özgünlük, toplumsal ve kültürel etki, geniş bir okuyucu kitlesi ve etkileyici teknik yetenek gibi faktörlere sahip olan şairlerdir. Bu unsurlar bir araya geldiğinde, şairin eserleri zaman içinde unutulmaz ve kalıcı olabilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.