Peygamberimiz ve ailesi hakkında bir öykü

Peygamberimiz ve ailesi hakkında bir öykü
Peygamberimiz ve ailesi hakkında bir öykü örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Peygamberimiz (s.a.v.), her yönüyle rehber olarak kabul ettiğimiz ve iman ettiğimiz bir insandır. Allah’ın kulu ve peygamberidir. Kendisine Kur’an-ı Kerim nazil olmuştur. Peygamberimiz ve ailesi de ümmet için en güzel emsal ve rehberdir.

Peygamberimiz (s.a.v.), ashabına karşı, ailesine karşı, çocuklarına ve torunlarına karşı her zaman adil, sabırlı, anlayışlı, yol gösterici olmuştur. Peygamberimiz (s.a.v.), her zaman adaletten, sevgiden, merhametten, doğruluktan ve dürüstlükten yana olmuştur. İslam’a gelince de asla taviz vermemiş ve her zaman ciddi olmuştur. Amcalarına karşı asla taviz vermemiş ve Müslüman olmalarını ısrarla tebliğ etmiştir. Onun hayatı bizim için rehberdir.

16221
6685
11227
2223
2468
2615
15120
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
25 Yorum