PYBS Sonuçları Ne Zaman? (MEB - PYBS Kaç Puanla Kazanılır-PYBS Puan Hesaplama)

PYBS Sonuçları Ne Zaman? (MEB - PYBS Kaç Puanla Kazanılır-PYBS Puan Hesaplama)
PYBS Sonuçları Ne Zaman? (PYBS Kaç Puanla Kazanılır-PYBS Puan Hesaplama) PYBS sınavı gerçekleştiridi. Peki PYBS (Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı) soruları açıklandı. PYBS (Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı) soruları ve cevapları MEB'in sitesinde

PYBS Sonuçları Ne Zaman? (PYBS Kaç Puanla Kazanılır-PYBS Puan Hesaplama) PYBS sınavı gerçekleştiridi. Peki PYBS (Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı) soruları açıklandı. PYBS (Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı) soruları ve cevapları MEB'in sitesinden duyuruldu. PYBS (Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı) soruları ve cevapları için aşağıdaki linke tıklayın. Aynı zamanda PYBS soru ve cevap anahtarları www.meb.gov.tr adresinde yayımlandı.

PYBS’nin 857’si yurt içi, 1’i yurtdışı olmak üzere toplam 858 sınav merkezinde Türkiye saatiyle 14.00’de başladığı ve özel eğitim öğrencilerine verilen 30 dakika ek süre ile birlikte saat 16.30’da sorunsuz şekilde tamamlandığı belirtilen MEB açıklamasında, şunlar yer aldı:

“PYBS'ye 5, 6, 7, 9, 10, 11’inci sınıf öğrencisi toplam 852 bin 701 aday başvuruda bulunmuştur. Sınav soruları ve cevapları,  (22 Haziran) saat 17.30’dan itibaren www.meb.gov.tr adresinde yayımlandı.  5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci sınıfların PYBS sonuçları ise 21 Temmuz 2014 tarihinde http://www.meb.gov.tr ve http://oges.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edilecektir. Öğrencilerimizin eğitim hayatları için önem arz eden bu sınavın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür eder; sınavın başta öğrenci, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.”

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.