PYBS Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 25 Ağustos 2014 Pazartesi / (Parasız Yatılılık ve Bursluluk)

PYBS Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 25 Ağustos 2014 Pazartesi / (Parasız Yatılılık ve Bursluluk)
Bursluluk Sınav Sonuçları açıklandı mı? Tıkla öğüren! pybs açıklandı mı 2014,pybs sonuçları ne zaman açıklanacak,pybs sonuçları ne zaman açıklanacak 2014 2014 pybs sonuçları meb, 2014 pybs sonuçları saat kaçta açıklanacak?
5,6,7,9,10,11’nci sınıf öğrencilerinin bursluluk sınavı için yapması gereken taban puanlar maalesef geçen yıl ilan edilmedi. Bu nedenle 2013 taban puanları bilinmiyor ve 2012 taban puanları baz alınıyor, PYBS Bursluluk sınav sonuçları ve detaylar bölgehaberi.com'da eğitim editörleri olarak hem öğrencileri hem de velileri bu konuda uyarmak istiyoruz. PYBS Bursluluk sınav sonuçları ve detaylar. Öğrencinin burs yada parasız yatılı kazanması yaptığı puan ile değil kendi yarıştığı kontenjandaki sırası ile ilgilidir. Taban puanlar bu nedenle her sene değişir. Bizim size vereceğimiz taban puanlar öğrencilerimiz için  ortalama puanlardır. Bu taban puanlar aşağı ya da yukarı her sene değişirler. Öğrencilerimizin bu nedenle sınav sonrası ben şu puandan yüksek yapmama rağmen kazanamadım düşüncesine kapılmamaları gerekirler. Bu puanlardan biraz az ya da biraz fazla yaparak kazanabilirler.
 
Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) sonuçları açıklandı. 2014 Burs Sorgulama, PYBS İçin Kaç Puan Gerekli? PYBS Burs Kontenjanları PYBS Sorgulama.. Sınav 5, 6, 7, 9, 10 ve 11'inci sınıflara 22 Haziran'da uygulandı. Adaylar MEB'in internet sitesi üzerinden PYBS Bursluluk sınav sonuçları ve detaylar T.C kimlik numaraları ve doğum tarihi bilgilerini girerek sonuçları öğrenebilir. Sınava giren öğrenciler, 6-15 Ağustos tarihleri arasında okul müdürlüklerine başvurarak tercihlerini yapacak.

PYBS YERLEŞTİRME SONUÇLARI 25 AĞUSTOS'TA AÇIKLANACAK

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.