Resmi tatillerde kargo şirketleri çalışır mı

Resmi tatillerde kargo şirketleri çalışır mı
Yılbaşı, 19 Mayıs, 23 Nisan, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı gibi resmi tatil günlerinde PTT Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Fedex, TNT ve DHL gibi büyük kargo firmaları genel olarak çalışmamaktadır. Detaylar haberimizde...

Resmi tatil günleri kargo teslim edemeyeceğiniz gibi bu günlerde size kargo teslimatı da yapılmayacaktır. Resmi tatil gününden önceki gün kargonuz hangi şubede işlem görüyorsa o şubede depolanacak ve tatilin bittiği gün taşıma işlemlerine devam edilecektir.

Kargolarınız sizin için önemli ise resmi tatil günlerine yaklaşmadan önce işlem yapmanız sizin açınızdan en doğru olan yöntemdir.

Aras Kargonun 23 Nisan açıklaması aşağıdaki gibidir.

23 Nisan Pazartesi günü, mesaimiz 08:30'da başlayıp 13:00'de sona erecektir. 24 Nisan Salı günü 08:30 itibari ile mesaimize devam edeceğiz.

Aras Kargonun 19 Mayıs açıklaması aşağıdaki gibidir.

19 Mayıs Cuma günü tüm şube ve acentelerimiz saat 14:00'e kadar hizmet verecek saat 15:00'de kapanacaktır.

Yurtiçi Kargonun 19 Mayıs açıklaması aşağıdaki gibidir.

19 Mayıs Cuma günü tüm şube ve acentelerimiz standart işleyişine devam edecektir.
yurtici-kargo.jpg
 
Not: 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI RESMİ TATİL’dir.

3
4
3
3
3
39
53
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.