Rolleri değiştikçe Hüseyin Bey’in sorumluluklarının da değişmesiyle ilgili neler söyleyebilirsiniz

Rolleri değiştikçe Hüseyin Bey’in sorumluluklarının da değişmesiyle ilgili neler söyleyebilirsiniz
Rolleri değiştikçe Hüseyin Bey’in sorumluluklarının da değişmesiyle ilgili neler söyleyebilirsiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Rollerimiz değiştikçe sorumluluklarımızda değişmiştir. Hüseyin beyin sorumlulukları rollerine bağlı olarak değişmiş ve artmıştır.

İnsan yaşamı boyunca farklı kimlikler ve rollerle karşılaşır. Çünkü büyüdükçe toplum içindeki statü ve sorumlulukları da farklılaşır. Küçük bir bebekten çalışıp eve ekmek getirmesini bekleyemeyiz. Ancak kişi eğer evin reisi dediğimiz baba ise ondan çalışıp çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamasını evin geçimini yapmasını bekleyebiliriz. Bunun gibi kazandığımız ya da girdiğimiz her statü beraberinde farklı görev ve sorumlulukları da getirecektir.

Rolleri değiştikçe Hüseyin Bey’in sorumluluklarının da değişmesiyle ilgili söyleyeceklerim:

  • Çocuk rolündeyken anne ve babasına yardım eden, iyi şeyler öğrenmek isteyen, kendine düşen sorumlulukları yerine getiren biridir.
  • Bir öğrenci iken sorumlukları başka iken, bir baba veya meslek sahibi olduğunda daha başka sorumlulukları olmuştur.
  • Öğretmen olunca sorumlulukları daha da artmış, insan yetiştirmenin bilinciyle hareket etmeye başlamıştır.
  • Baba olunca çocuğuna her konuda örnek olan, tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan bir ebeveyndir.
  • Yönetici iken sorumluluk alanı daha da genişlediğinin farkında olan biridir.

3
7
2
4
7
2
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.