Rüyada abdesti bozan şey görmek

Rüyada abdesti bozan şey görmek
Rüyada abdesti bozan şey görmek ile alakalı tabirler, rüyada abdest bozmak ne anlama gelir, abdesti bozmanın tabiri nedir? Diyanet rüya tabirlerine göre ve Abdesti Bozan Şey dini rüya tabirlerinde Abdesti Bozan Şey anlamı tabiri nedir?

Diyanet Ruya : Bir kimsenin rüyasında abdestinin bozulduğunu görmesi; eğer abdesti bozan şey akıcı ise mal varlığının hepsini infak edeceğine, eğer kişinin abdestini bozduğu yer tuvalet gibi abdestini bozmaya elverişli, bilinen meşru bir yer ise; ihtiyacı için harcayacağı şeyin meşru olmasına, abdestini bozduğu yer meçhul bir yer ise; bilmediği bir yere malını harcayacağına ve bundan dolayı da bir sevap kazanamayacağına yorumlanır. Çünkü bunların hepsi kendi arzu ve isteği ile yapılmıştır. Rüyanızda bir yere abdestinizi bozduğunuzu sonra da o pisliğin üzerini toprakla örttüğünüzü görmeniz; bir malınızı toprağa gömeceğinize işaretle tabir edilir. Kişinin rüyasında küçük abdestini bozduğunu görmesi; o kişinin sıkıntılarından kurtulacağına, büyük abdestini yaptığını görmesi; borcundan kurtulacağına, eğer hasta ise şifa bulup iyileşeceğine işaret sayılır Bir kimsenin açık ve herkesin görebileceği bir yerde abdestini yaptığını görmesi; o kimsenin hakkında bazı dedikoduların yapılacağına, abdestini evinin bir odasına yaptığını görmesi; o kimsenin birtakım düşmanlarının olduğuna yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında abdestinin bozulduğunu görmesi; eğer abdesti bozan şey akıcı ise mal varlığının hepsini infak edeceğine, eğer kişinin abdestini bozduğu yer tuvalet gibi abdestini bozmaya elverişli, bilinen meşru bir yer ise; ihtiyacı için harcayacağı şeyin meşru olmasına işarettir.

Abdestini bozduğu yer meçhul bir yer ise; bilmediği bir yere malını harcayacağına ve bundan dolayı da bir sevap kazanamayacağına yorumlanır. Çünkü bunların hepsi kendi arzu ve isteği ile yapılmıştır.

Abdestinizi bozduğunuzu sonra pisliğin üzerini toprakla örtttüğünüzü görmek

Rüyanızda bir yere abdestinizi bozduğunuzu sonra da o pisliğin üzerini toprakla örttüğünüzü görmeniz; bir malınızı toprağa gömeceğinize işaretle tabir edilir.

Büyük abdest yaptığınızı görmek

Büyük abdestini yaptığını görmesi; borcundan kurtulacağına, eğer hasta ise şifa bulup iyileşeceğine işaret sayılır.

Açık ve herkesin görebileceği yere abdest yaptığını görmek

Bir kimsenin açık ve herkesin görebileceği bir yerde abdestini yaptığını görmesi; o kimsenin hakkında bazı dedikoduların yapılacağına işaret eder. 

Abdestini evinin bir odasına yaptığını görmek

Abdestini evinin bir odasına yaptığını görmesi; o kimsenin birtakım düşmanlarının olduğuna yorumlanır.

Küçük abdest yaptığını görmek

Küçük abdest yaptığını gören kimsenin üzüntüsü gider. Mal sahibi ise malın zekâtını verir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.