Rüyada akarsu görmek ne anlama gelir

Rüyada akarsu görmek ne anlama gelir
Rüyada akarsu görmek ile alakalı tabirler, rüyada akarsu görmek ne anlama gelir, akarsu nasıl tabir edilir, Diyanet rüya tabirlerine göre ve akarsu dini rüya tabirlerinde Akarsu anlamı tabiri nedir?

MollaCami Tabiri : Rüyada akar çeşme ve akarsu gibi benzerlerini görmek ömrün uzunluğuna, tasasız bir hayat sürmeye işarettir.

Rüyada herhangi bir Su akıntısı görmek, maddi kazanca işarettir. Herhangi bir su akıntısı görmek, maddi kazanç olarak yorumlanır. 

Dereden nehre kadar bütün akarsular tertemiz, saydam ise bütün dertlerin geride kalacağına işarettir. Aynı zamanda bilgi, kültür, hikmettir.

Rüyada akarsu görmek, ömürle yorumlanır. Rüyasında akar bir suyun başında olduğunu görmek, hayatinin düzgün bir şekilde pürüzsüz olarak süreceğine işarettir. Akarsuyun berrak bir şekilde akıp gitmesi, ömrünün neşe içinde geçeceğine delildir. Nehir veya dere sakin, sakin akarken, birden bire suyun kesilip yatağının kuruduğunu görmek, ömrünün hastalık içinde geçeceğine; suyun şiddetle ve kenarlarına taşarcasına delice aktığını görmek, hayatinin çok üzücü olaylarla devam edeceğine işarettir. Bir derede suların çöp ve ağaç parçalarını ve ağaç yapraklarını sürükleyerek bulanık bir halde aktığını görmek, hayatinda hastalikli günlerin çok olacağına delalet eder.Derede bir kayikla gezdigini görmek, geçimini kolaylikla kazanacağına; kayığın su aldığını ve tehlikeli anlar yasadigini görmek, geçimini zorlukla kazanacağına delildir. Deredeki suların birdenbire değistigini, su yerine dereden kan aktığını görmek, o yere felaketin geleceğine işarettir. Dereden su içtiğini görmek, sağlığa; içerken birden bire dereye düşüp boğulduğunu görmek, sağlığının bozulacağına delalet eder. Caferi i Sadik (r.a.) dere görmeyi üç şekilde yorumlamaktadır: Ömür, geçim ve sağlık.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
2
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.