Rüyada bal görmek

Rüyada bal görmek
Rüyada bal görmek birçok şekilde yorumlanmıştır. Rüyada bal görmek ne anlama gelir? Rüyada bal yaladığını görmek ne anlama gelir? Rüyada bal peteği bulduğunu görmek ne anlama gelir? İşte rüyada bal görmenin detayları...

Rüyada bal görmek ne demektir

Mumlu bal; miras veya helal mala işarettir. Bala sahip olmak; sahip olduğunuz ölçüde ilim elde edeceksiniz demektir. Aynı baldan insanlara vermek; insanların sizden ilim öğreneceği anlamına gelir. Bunun aksini görmek, aksine tabir edilir.

Rüyada bal görmek;

Kuran'a işaret eder ve beş tabiri vardır:

  1. Miras
  2. Ganimet
  3. İlim
  4. Bol rızk
  5. Kuran öğrenmek.

Kirmanî: Rüyada bal görmek; ganimetler ve güzel davranışlardır. Çünkü bal, her derdin devasıdır. Ayrıca bal, bol rızktır. Günümüz Çağdaş Ulemada: Balı çerçeveli olarak göremeyi; meslek hayatındaki şanslı biri olacağınız şeklide tabir etmişlerdir.

Rüyada bal görmek

Helâl bir mala veya helâl mirasa, din veiman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paraya işaret eder. Yine bal görmek; din ve iman şevkine, Kur'ân-ı Kerim okumaya ve güzel amellere delâlet eder. Dünya ehli için bal görmek, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tâbir olunur.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek, Rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete delâlet eder. Rüyada bal sattığını görmek, uzaktan bir haber işiteceğine; bal satın almak, mükâfat alacağına delâlet eder.

Rüyada bal görmek, Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaya, salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder. Rüyada bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya da işaret eder.

Rüyada süzülmüş bal ya da ateşte eritilmiiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete, doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekatı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala işaret eder.

Bal, dindar kimseler için, dinin tadim almak Kur-an okumak ve güzel ameldir. Dindar olmayanlar için külfetsiz bir ganimet elde etmektir. Rüyada bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rizka da isaret eder. Bir kimse gökten bal yagdigini görse, dine olan bagliliga ve umumi bir berekete isaret eder.

Bazen de üzüntü, keder, sikinti, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçinmaya isaret eder.

Rüyada Bal yemek

Rüyada bal yemek hastalığın geçmesine ya da sevdiği kimse ile ülfet ve ünsiyete işaret eder.

Rüyada bir petekten bal yediğini görmek, sevdiği insanlara veya onlardan iyi bir haber alacağına delâlet eder.

Rüyada bal yiyorsanız, bu hem zengin olacağınız hem de aşk hayatınızda şanslı olacağınız anlamındadır.

Yine Rüyasında bal yediğini gören kişi, Sağlık sorunundan kurtulup, neşeli, rahat bir ömür süreceğine işaret eder.

Bal hastalığa şifadır. Rüyada hasta birinin bal yemesi hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Bazi tabirciler bal yemek, sevdigi bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye işaret eder dediler.

Balla beraber Ekmek yedigini gören kimse, ganimetten elde edilen malla geçinmeye çalisir. Zenginliğin işaretidir.

Rüyada bal yalamak

Bal yalamak bekar için iyi bir nişan süreci ve evliliğe, evliler için ise ele geçecek helal rızka işaret eder. Yine rüyada bal yalamak zenginliğe işarettir.

Rüyada bal yaladigini gören kimse, evlenir. Rüyada bekar birinin bal yaladığını görmesi evleneceğine delalet eder.

Rüyada kovandan bal çıkarmak

Kovandan bal çıkarmak zorlukla beraber hayırlı mala, Bal kabı alim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa yorumlanır.

Rüyada bal peteği bulmak

Rüyada Dağ ya da ormanda bal petekleri bulmak miras ve ganimete, , balı ekmekmeğe katık yaparak yemekganimetten geçinmeye delalet eder.

Rüyada bal yapmak

Rüyada bal yapmak gerçekleşemeyecek hayaller kurmak, süzme bal görmek geçim sıkıntınızın biteceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Bal satmak birden bire alacağınız kötü bir haberle acı çekeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada süzülmüş bal görmek

Ateste eritilmis bal, siddetten sonra ferahliga, aylari tamamlandiktan sonradogacak çocuga, zekati verilmek suretiyle temizlenmis mala ve hidayete isaret eder.

Eritilmis bal, maldir. Bazi tabirciler de bala ates dokundugundan zorlukla elde edilen maldir, dediler.

Rüyada bal satmak

Rüyada bal satmak, kişinin rüyada bal sattığını görmesi, uzaktan müşdeli bir haber alacağına işaret eder. Rüyada bal satın almak ise mükâfat alacağına yorumlanır.

Rüyada gökten bal yağması

Rüyada gökten bal yağdığını görmek, rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete, Dünya ehli için, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.