Rüyada çocuk olacağını görmek

Rüyada çocuk olacağını görmek
Eşim rüyasında bir türbeye gider. Orada bulunan kişiler, türbede dua etmesi halinde kendisine çocuğu olabileceğini söylerler.”

Fatih’im!

Öncelikle eşine benden çok selam söyle. Rüyada görülen görüntüler bir semboldür. Ve her sembol kendi diliyle bir şeyler söyler.

Yenge hanıma çocuğunun olabileceğinin söylenmesi yakın zamanda öğreneceği ve sevineceği hayırlı gelişmelerin olacağına, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak düşlediği başarıya işaret.

Peki bu güzel haber bir bebek olabilir mi? Niye olmasın! O da olabilir tabii. Siz dua ve sadaka ile sebeplere sarılmaya devam edin.

Size sevgi ve paylaşımdan yana huzur dolu bir yuva diliyorum.

Etrafımdaki binalar yıkılıyordu

Rüyamda televizyon izlerken birden binamız sarsılmaya başlıyor. Hemen ayağa kalkıp pencere tarafına geçiyorum. Bu arada gözlerim dışarıya takılıyor. Etrafımızdaki binaların bir bir yıkıldığını görüyorum. Çok korkuyorum. Onlar yıkıldıysa bizim bina da yıkılır diye endişe ediyorum.” Bülent

Bülent kardeşim.

Rüyanızı okuyunca aklıma “Deprem öldürmez, bina öldürür.” cümlesi geldi. Depremler hepimizin ortak endişesi. Ne zaman olacağı değil ama ne yapacağı belli.

Rüyada deprem olduğunu görmek genel olarak hayatta yaşanılan birtakım sorunlar ve sıkıntılara işaret şeklinde yorumlanır.

Rüyanın detayında kendinizin değil de etrafınızdaki binaların yıkıldığını gördüğünüzü ifade etmişsiniz. Bu durum verdiğiniz yanlış karar veya kararlar sebebiyle hayatınızın istemediğiniz bir yöne kaydığını ya da yanlış yolda olduğunuzu gösterir. Aman dikkat!

Sözlerimi sloganik bir cümle ile bitireyim: Sarsılın ama asla yıkılmayın!

Beni yılan kovalıyordu

Rüyamda bir sahil kenarında idim. Ablam, onun arkadaşı ve ben denizden çıkıyorduk. Sonra karşımıza anakondaya benzer büyük bir yılan çıktı. Onlar meraktan takip etmeye gittiler ama ben korktum ve geri çekildim. Sonra yolda giderken bir yılan gördüm. İnce, uzun ve siyahtı. Beni takip etmeye başladı. Ondan kurtulmak için denize atladım. Bir süre sonra izimi kaybetti. Sonra korku içinde denizde yüzerken üçüncü bir yılan çıktı ve ben o yılanı öldürdüm. Bu arada yılanlar beni kovalarken üç defa ısırılmıştım.” Derya kızım!

Rüyada yılan görmek genellikle düşmana veya düşmanca duygular besleyen kimselere işaret eder. Etrafınızda sizi çekemeyen, başarılarınızdan rahatsız olan kimseler var. Ve onlar size zarar verme, huzurunuzu bozma adına birtakım uğraşlar peşinde koşturuyorlar.

Siz Allah’ın inayetiyle onların zararından korunuyorsunuz ve korunacaksınız. Yılanın birini öldürmeniz bu düşmanlardan birini ortadan tamamen kaldırdığınızın işareti. Bu arada farkında olun veya olmayın size birtakım zararları olmuş. Yılanların ısırması da bunu sembolize ediyor.

Size bir tavsiyem olacak. Peygamber Efendimiz’in (sas) bir vasiyeti: Evinizden çıkmadan önce lütfen üç defa “Bismillah, tevekkeltü alallah, lâ havle ve lâ kuvvete illa billah.” duasını okuyun ve her türlü insî ve cinnî varlıkların şerrinden emin olun. Dua ile kalın.

Pala bıyıklarım vardı

Rüyamda pala bıyıklı olduğumu gördüm. Uzun bi yolda yürüyorum. Beni her gören yüzünü kaçırıp gülüyor. Bende bir anormallik mi var diye aynaya bakıyorum. Şaşırıyorum; bıyıklarım bıyık şampiyonlarının bıyıkları gibi upuzun. Kendime yakıştıramıyorum bu görüntümü.” Remzi

Bıyık candır Pala Remzi oğul. Erkeğin şanındandır. Atalarımız iş olsun diye bıyık bırakmamışlar. Ona Allah’ın verdiği madalya gözüyle bakmışlar.

Böyle hamasi bir giriş yaptım ki birazdan yapacağım yorum seni fazla üzmesin.

Bir kimsenin rüyasında kendisini pala bıyıklı görmesi, küçük düşürücü bazı davranışlarda bulunacağı ve insanlar içinde alay konusu olacağı şeklinde yorumlanır.

Bir de -sende yoktur ama- kişinin rüyasında bıyığının gür olduğunu görmesi haram bir şey yiyip içmeye ve neticede üzüntüye düşmeye işaret. Aman dikkat!

Hadi bakalım bıyıklarına iyi bak, kendine de.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum