Rüyada hayat suyu verilmesi ne demek

Rüyada hayat suyu verilmesi ne demek
Yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyorum. 21 yaşındayım. Bu vesileyle dualarınızı beklediğimi ifade edeyim. Gece teheccüd namazına kalktım. Namazı kılıp biraz istirahat edeyim dedim.

Rüyamda yüzü nurlu bir insanın bana bir bardak su verdiğini gördüm. Simasına bakınca biraz ürperdim. Çünkü ilk defa gördüğüm bir insandı. Ama nedense bende güven telkin etti. Bana, “Bu suyu iç kızım. Bu ab-ı hayat.” dedi. “Ab-ı hayat ne?” dedim. Cevap vermedi. “Sen iç” dedi ve ben de “Bismillah” deyip suyu içtim.” Zeynep.

Zeynep kızım!

Cenab-ı Şafi Hazretleri sana ve bütün hasta kullarına en kısa zamanda şifalar nasip eylesin.
Ne güzel bir rüya görmüşsün. Tebrik ederim seni. Ab-ı hayat biliyorsundur “hayat suyu” demek. Müjdeler olsun sana. Şifaya kavuşman yakındır inşallah.

Rüyada ab-ı hayat denen hayat suyundan içmek, uzun yaşamaya, sağlığa ve hayra işaret. Rüyasında bu suyu içen bütün dertlerinden, hastalıklardan ve üzüntülerden kurtulur.
Yerinde olsam iki rekat şükür namazı kılardım. Şükür namazı nasıl mı kılınıyor? Biliyorsun biz rüya yorumluyoruz. Bunun için ilmihal kitaplarına bakman gerekecek.
Dualarında bize de yer aç olur mu?

Fatiha Sûresini okuyordum

Evlilik arefesindeyim. Henüz karar veremedim. İstihare namazını kılıp dua ettikten sonra yattım. Rüyamda Fatiha Sûresini okuduğumu gördüm. Ben okumayı bitirdikten sonra yanımda bulunan herkes annem, babam, kardeşlerim ve yüzlerini hatırlamadığım insanların hepsi sesli bir şekilde Fatiha’yı okuyorlardı .” Gizem.

Gizem kızım!

Aile büyüklerinin de onayını alarak istersen evlilik teklifine olumlu yaklaşabilirsin. Evlilik arefesindeyim detayını vermesen rüyanı şöyle yorumlardım: Rüyada Fatiha Sûresi’ni okuduğunu veya biri tarafından okunduğunu görenin işleri güç ise kolaylaşır. Rızkında genişlik, bolluk ve bereket olur.

Seni isteyen kişiyle ‘Evlilik yapmam hayırlı mı değil mi?’ düşüncesiyle yattığın için rüyanda Fatiha okuduğunu ve okunduğunu görmen bu işin inşallah hayırlı olacağına işaret.
Rüya Dede’ne bol bol dua et olur mu?

Ölmüş annem bana tebessüm ediyordu

Annemi kaybedeli iki sene oldu. Geçen gün rüyama geldi. Siması parlaktı, yüzü gülüyordu. Neden sonra işaret parmağını yukarı kaldırarak ikaz eder mahiyette bana bir şeyler söyledi. Ne söylediğini hatırlamıyorum.” Mehmet

Öncelikle annenize Rabb’imiz’den af ve mağfiret dileyelim. Allah makamını cennet eylesin.

Rüyada vefat etmiş anneyi görmek her halükarda hayır ile yorumlanır. Böylesi rüyalar genelde kişinin kendisini yalnız hissettiği, umutsuzluk duygusunu yoğun olarak hissettiği anlarda görülür. Tabii aynı zamanda bu rüya annenize olan özleminizi de gösterir.

Annenizi güzel bir şekilde görmeniz onun bulunduğu mekanda rahat olduğuna işaret. Ama siz yine de ona bir Fatiha okuyun, hatta bir hatim bile olabilir. Bir de sevabını annenize bağışlamak üzere sadaka vermeyi ihmal etmeyin lütfen.

Gelelim parmağını kaldırıp ikaz etmesi meselesine. Burada annenizin size hayatınızla ilgili bir uyarıda bulunduğunu düşünebilirsiniz. Size tavsiyemiz gerek kulluk, gerekse başta aile olmak üzere sosyal hayatınızı bir gözden geçirmeniz. Bir yerlerde annenizi üzecek bir hata yapıyor olabilirsiniz.

Tabut  içinde beni  taşıyorlardı

Rüyamda bir tabutun içindeydim. Ölmüşüm. Yakın dostlarım, arkadaşlarım beni omuzlarına almış taşıyorlardı. İçimden daha yapacağım çok iş vardı. Gerçekten ben şimdi öldüm mü deyip ağlamaya başlıyorum. O heyecanla uyandım.” Ahmet.

Ahmet oğlum!

Rüyada tabut görmenin pek çok anlamı var. Sizin gördüğünüz şekilde kişinin bir tabuta konulduğunu ve birtakım insanların kendisini omuzladığını görmesi, yücelik,  makam ve mevkiye ulaşmaya işaret eder. Böyle bir insan lider konumuna geçer. Bulunmuş olduğu yerde zaten önde bulunuyorsa vazifeleri daha da artar. Rüya Dede’nin sana bazı tavsiyeleri olacak: İdaren altında bulunanlara şefkat ve merhametle muamele et. Onlara adil davran. Asla hak ve hukuklarını ihlal etme. Onlara karşı “Ağa-Bey” olma “Abi” ol. Allah mahcup etmesin.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.