Saat anlamları çift gelen saatlerin anlamı

Saat anlamları çift gelen saatlerin anlamı
Saatlerin anlamı büyük bir kitle tarafından kabul gördüğünden çift gelen saatlerin anlamları üzerine araştırma yaptık ve hiçbir yerde olmayan bilgileri sizlere sunmaya karar verdik.

Saat anlamları insanların sürekli olarak çift saatleri yakalamasından dolayı ortaya çıkmış olan bir kavramdır. Saatlerin anlamları gerçek mi bilinmez ama inanan kişi sayısının bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Birçoğunuzun çift saatler ve anlamları hakkında bilgi sahibi olmadığına eminiz. 01.01 02.02 03.03 04.04 05.05 06.06 07.07 08.08 9.09 10.10 11.11 12.12 13.13 14.14 15.15 16.16 17.17 18.18 19.19 20.20 21.21 22.22 23.23 00.00 gibi saatler halk arasında çift saatler olarak kabul edilmektedir. Bu saatlerden herhangi birisini denk getirecek olursanız bunun bir anlamının olduğunu bilmenizi isteriz.

Çift saatlerin anlamları konusuna itimadınız varsa gelin hangi çift saat hangi anlamı taşıyormuş öğrenelim. Saat anlamları kesinlikle kafamızdan uydurduğumuz şeyler değildir. Elimizden geldiğince halk arasında kabul gören bilgileri sizlere aktarmaya çalışacağız.

Saatlerin Anlamı

Saat 01.01 Anlamı: Çift saatler arasında en çok yakalanmak istenen bu saat seni çok sevdiğinin göstergesidir. Bu saatte uyumuyorsan ve bu çift saati yakalamışsan bu durum senin de onu çok sevdiğinin göstergesidir. Onu kırmamak için hal ve hareketlerine dikkat etmelisin. Bu sayede sonsuz bir aşk yaşayabilir ve tüm ömrün boyunca her anını mutlu bir şekilde geçirebilirsin.

Saat 02.02 Anlamı: Bir süredir sana karşı ilgili olduğunu hissediyorsun. Bu hisler karşılıksız çıkmadı ve senden hoşlanmaya başladı. Senden hoşlanması seni mutlu ediyorsa ona yakın dur ve senin de ondan hoşlandığını hissettir. Bu sayede yeni bir aşka yelken açıp mutlu olman mümkün gibi görünüyor. Yanlış karar vermemek için seninde duygularını sorgulaman gerekmektedir.

Saat 03.03 Anlamı: Bir süredir beraber olmanıza rağmen duyguları konusunda kararsızdı. Bugün oturdu ve derinlemesine duygu muhasebesi yaptı. Yaptığı muhasebe sonunda seni ciddi anlamda sevdiğine karar verdi. Yakında seni gerçekten sevdiğini söyleyeceğine emin olabilirsin. Sende onu seviyorsan duygularının karşılıksız olmadığını ona söyle. Bu saye duygu patlaması yaşayabilirsiniz.

Saat 04.04 Anlamı: Günü seni düşünmekle geçti ve seni çok sevdiğini karar verdi. Bu saati yakaladıysan sevgilinin seni çok sevdiğini bilmelisin. Hayat nedir sorusuna seni sevmek diye cevap veren bu kişinin sana karşı beslemiş olduğu duyguların değerini bil ve bu sevgiyi hak etmek adına çaba göster. Eğer bir gün bu sevgiyi kaybedecek olursan çok ama çok üzüleceğine emin ol.

Saat 05.05 Anlamı: Yaşadığınız sorunlar senden aşırı derecede nefret etmesine neden oldu. Kendisini dizginlemek adına çok uğraştı ancak içindeki nefret bir türlü dinmedi. Bugün yaşayacaklarınız sonucunda kendisinin senden nefret ettiğini ciddi anlamda hissedeceksiniz ve bu durum seni derinlemesine üzecek. Bu yüzden temkinli olmada fayda var.

Saat 06.06 Anlamı: Yaşamın boyunca yaşayacağın en kötü günlerden birisini bugün yaşayacaksın. Hayatında çeşitli problemler belirtilerini bugün göstermeye başlayacak. Mantıklı davranacak olursan sıkıntıların kısa zamanlı olur ancak bugün fevri davranacak olursan çekeceğin sıkıntıların uzun süreceğine ve bu nedenle ciddi anlamda mutsuzluk yaşayacağına emin olabilirsiniz.

Saat 07.07 Anlamı: Uzun zamandan beri beraber olmanıza rağmen aklında hep soru işaretleri vardı. Seni sevip sevmemesi konusunda ciddi anlamda çekimser davranıyordu. Bu çekimserlikleri üzerinden attı ve seni sevdiğini karar verdi. Yüreğinde sana karşı sevgi oluşmaya başladığından ona yakın dur ve sevgisinin büyümesini sağla. Bu sayede bir ömür boyu mutlu olabilirsiniz.

Saat 08.08 Anlamı: Bu saat yakalanabilecek en güzel çift saatlerden birisidir. Günün aşırı derecede güzel geçecek ve bugün içerisinde gerçekleşen olayları bir ömür hafızandan atamayacaksın. Gününü iyi değerlendir ve hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme. Yaşadığın güzelliklerin uzun süre devam etmesi için mantıklı hareket etmende yarar var.

Saat 09.09 Anlamı: Güzel giden ilişkinizin zedeleneceği ve seni ciddi anlamda üzeceği günler seni bekliyor. Seni üzmesini engellemek için önlemini almalısın. Özellikle eski sevgilisi ile görüşmesi muhtemel olaylar arasında yer alıyor. Eski sevgilisine yaklaştığını gözlemliyorsan bunun için önlem al ve onu karşılaşacakları ortamlardan uzak tut. Bu sayede kazanan sen olabilir ve tüm üzüntüleri ortadan kaldırabilirsin.

Saat 10.10 Anlamı: Yolunda gitmeyen bazı şeyler var ve bu yüzden senden ayrılmayı düşünmeye başlamış durumda. Bu ilişkiyi kurtarmak adına sürekli pozitif olmaya çalıştı ancak senin olumsuz davranışların bir türlü düzelmediğinden ayrılmayı düşünmeye başladı. Bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsan onun ayrılmak istediğini söylemeden evvel ona kendini düzelteceğini ve her şeyi yoluna koyacağını söyle. Bu sayede belki sana bir şans daha verecektir.

Saat 11.11 Anlamı: Seni mutlu etmek ve senin sevgini kazanmak için sana sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Bu çift saati yakaladığından dolayı onun sana sürpriz yapacağını öğrendin. Bu durumun gözler önüne serilip sürprizin bozulmaması adına bildiklerini sakla yani kimseye söyleme. Bu sayede onun boş yere uğraştım hissinden kurtulmasını sağlayabilir ve sevilmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Saat 12.12 Anlamı: Seni hiçbir kötülük düşünmeden kalpten seviyor. Sana olan sevgisi gerçekten çok masum. Bazen seni sevmediğini düşünüyorsun ama onun suskunluğunda bile sana olan aşkın var olduğunu bilmelisin. Güzel şeyler duymak için ona biraz daha yakın ol ve kalbinin sesini dinle. Zaman içerisinde onun seni gerçekten kalpten sevdiğini hissedebilirsiniz.

Saat 13.13 Anlamı: Bu aralar arkadaşlarınla çok vakit geçirdiğinden dolayı seni kıskanmaya başladı. Bu kıskançlık durumu ilişkinizin bitmesine neden olabilir. Aşk acısı çekmemek ve karşındaki kişiyi kaybetmemek istiyorsan halk ve hareketlerine dikkat et. Arkadaşların ve onun arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsin. Bu tip zor bir seçim ile karşılaşmamak için ona daha çok vakit ayırmaya özen göster.

Saat 14.14 Anlamı: Bir süredir sadece gözleriniz ile temas kuruyorsunuz. Sana uzun zamandan beri çıkma teklifi etmeyi düşünüyordu ama senin kabul edip etmeyeceğin konusunda kararsızdı. Artık senin de onu istediğini biliyor ve bu yüzden sana çıkma teklifi edecek. Mutlu olacağına inanıyorsan bu çıkma teklifini kabul edebilirsin. İleride üzüntü çekmemek adına kendisini ilk buluşmanızdan itibaren analiz et ve biraz uzak durmaya özen göster. Bu durum onun gerçek yüzünü görmeyi sağlayacaktır.

Saat 15.15 Anlamı: Tam eski sevgilini unutma aşamasındasın ama bu gün kendisini sana hatırlatacak ve onunla karşılaşacaksın. Eski sevgilini görmen maziden kalan duyguların tekrardan gün yüzüne çıkmasına neden olabilir ancak geçmişte yaşadığın sıkıntıları aklına getir ve içindeki kini büyüt. Zaaflarına yenik düşecek olursan uzun süre daha acı çekmeye devam edeceğine emin olabilirsin.

Saat 16.16 Anlamı: Sen ona karşı iyi duygular besliyorsun ancak o seni aldatıyor. Bu saati yakaladıysan aldatma olayını gün yüzüne çıkarmak için onu takip etmelisin. Aldattığını kanıtlarsan bunu yüzüne vur ve ondan ayrıl. Bazen saatlerde yanılabilir. Aldattığına gözlerine tanıklık etmeden sakın yanlış bir şey yapma. Aşkta yargısız infaz yapılması ileride büyük pişmanlıkların yaşanmasına neden olmaktadır.

Saat 17.17 Anlamı: Onun hakkında aklında bazı soru işaretleri ve düşünceler vardı. Düşüncelerinin gerçek olduğuna emin olabilirsin. Aklındaki pozitif ve negatif olan düşüncelerin tamamını sorgula ve bir süzgeçten geçir. Eğer negatif düşünceler ağırlıktaysa kendisinden hızlı bir şekilde uzaklaş. Düşüncelerin pozitif yönde ağırlıktaysa bu aşka sımsıkı tutunmanı tavsiye ederiz.

Saat 18.18 Anlamı: Artık seni % 100 sevdiğine emin. Uzun zamandan beri aklında hep acabalar vardı ancak artık seni sevdiğine inanmış durumda. Bu çift gelen saati yakaladıysan eğer ilişkinde pozitif yönde gelişmeler olacak. Sana olan sevgisini daha çok hissettireceğinden belki bunalabilirsin ama bu durumu iyi değerlendir. Bir daha seni böylesine çok seven bir kişinin çıkmayacağına emin olabilirsin.

Saat 19.19 Anlamı: Artık sadece elini tutmakla yetinemiyor ve nedensiz bir şekilde seni öpmek istiyor. Bunu yanlış anlamadan korktuğundan dolayı her seferinde duygularını bastırmak zorunda kalıyor. Eğer seninde onu öpmek gibi bir niyetin varsa biraz kendisine yakın ol ve ona fırsat tanı. İlk öpüşme sonrasında hissettiklerini ele alarak ilişkine yön verebilirsiniz.

Saat 20.20 Anlamı: Uzun zamandan beri berabersiniz ve seni iyi tanıdığını düşünmeye başladı. Seninle bir ömür boyu mutlu olacağına inandığından seninle evlenmeyi düşünmeye başlamış durumda. Seninle evlenmeyi düşünüyor ve bunu sana yakın zaman içerisinde söyleyecek. Her an evlenme teklifi almaya hazır ol. Bu saati yakaladıysan gelen teklife evet diyebilirsin. Çünkü seni ömür boyu mutlu edebilecek bir kişi ile berabersin.

Saat 21.21 Anlamı: Bu saat onun seni düşündüğünü ifade etmektedir. Günün yorgunluğunu bir kenara bırakıp seninle olduğu zaman tatmış olduğu mutluluğun verdiği hazzı düşünerek yüreğindeki aşkı tazelemeye devam ediyor. Gün içerisinde de seni düşünüyor ancak akşam saatlerinde düşüncesini yoğunlaştırıp geleceğe dair planlar yapıyor. Yakından ondan güzel bir teklif alabilirsin. Buna hazırlıklı olmanda fayda var.

Saat 22.22 Anlamı: Sohbetin hoşuna gittiğinden dolayı sana kahve ısmarlamayı düşünüyor. Gün içerisinde uygun bir vakit yakaladığında sana kahve içmeyi teklif edecek. Bunu reddetmeyecek olursan aranızda bir şeyler başlayabilir ve mutlu bir aşk yaşayabilirsiniz. Seninde boş olmadığın bu kişiyi incelemek için kahve ısmarlama teklifini kabul etmelisin.

Saat 23.23 Anlamı: Duygularına hakim olmak için kendisini çok dizginledi ancak sana deli gibi aşık olmaktan kendini alı koyamadı. 23.23 çift saatini yakaladıysan birlikte olduğun kişinin seni deliler gibi sevdiğini, başka hiçbir şeyi gözünün görmediğini bilmelisin. Seni deli gibi sevdiği için bu durum bazı tehlikeleri de beraberinde getirebilir. Onu kıskandıracak şeylerden uzak durmanda fayda var. Aksi takdirde çevrende yer alan kişilere zarar verebilir.

Saat 00.00 Anlamı: Gündüz seni düşünmek bedenini doyurmaya yetmedi ve şu anda seni rüyasında görüyor. Sana beslediği aşk o kadar büyük ki geriye kalan yaşamını sadece seni düşünerek geçirmek niyetinde. Senden de aynı sevgiyi ve tutkuyu görecek olursa hayata daha iyi odaklanabilecek ancak şu anda seni düşünmekten başka bir şey yapamıyor. Büyük ihtimalle sabah uyanıp sana mesaj attığında seni rüyasında gördüğünü söyleyecektir. Sende bu sayede saat anlamları konumuza itimat edeceksin.

1
2
2
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum