Said Hatipoğlu kimdir Said Hatipoğlu kaç yaşında Said Hatipoğlu Canlı İzle Said Hatipoğlu Twittır

Said Hatipoğlu kimdir Said Hatipoğlu kaç yaşında Said Hatipoğlu Canlı İzle Said Hatipoğlu Twittır
Said Hatipoğlu sohbet Said Hatipoğlu, Said Hatipoğlu kimdir, Said Hatipoğlu ATV izle, Nihat Hatipoğlunun oğlu, ATV canlı yayın Said Hatipoğlu izle, Said Hatipoğlu evli mi, said hatipoğlu kaç yaşında, said hatipoğlunun çocuğu var mı said hatipoğlu twitter

Said Hatipoğlu, Said Hatipoğlu kimdir, Said Hatipoğlu ATV izle, Nihat Hatipoğlunun oğlu, ATV canlı yayın Said Hatipoğlu izle, Said Hatipoğlu evli mi, said hatipoğlu kaç yaşında, said hatipoğlunun çocuğu var mı,Said hatipoğlu facebook, said hatipoğlu twitter

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Said Hatipoğlu tıpkı babası ve dedesinin yolundan gidiyor

Babasının yolunda emin adımlarla ilerleye sevgili din adamı Said Hatipoğlu'nun hayatı bu haberde.

Said Hatipoğlu ATV canlı yayın izle, Said Hatipoğlu kimdir, Said Hatipoğlu evli mi, Said Hatipoğlu hayatı, Said Hatipoğlu Zahide Yetiş ile Yetiş Hayata izle, Said Hatipoğlu kaç yaşında, Said Hatipoğlu nereli, Said Hatipoğlu Nihat Hatioğlu, Said Hatipoğlu resimleri
 

 

SAİD HATİOĞLU KİMDİR

 

Nihat Hatipoğlu'nun oğludur.

 

Doğum Tarihi: 1990

 

Sait Hatipoğlu Yaşı: 23

 

Boyu: 1.80 cm uzunluğunda

 

Kilosu: 70 kg üzeri

 

Saç Rengi: Kahverengi

 

Göz Rengi: Kahverengi

 

Eğitimi: Açıköğretim öğrencisi

 

NİHAT HATİOĞLU KİMDİR?

 

 

Nihat Hatipoğlu 1955 Diyarbakır doğumlu. Diyarbakır, Siirt ve Malatya’da ilkokulu tamamladı. Nihat Hatipoğlu, 1975′de Uşak İmam-Hatip Lisesi’ni ve Uşak Lisesi’ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında “Kur’an-ı Kerim’in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü” adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu.

 

1985-1987 yılları arasında Mısır’da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam-Hatip, Kur’an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

 

Kanal A’da 5 yıl dini programları hazırlayıp sundu. Ayrıca Ankara’da yayın yapan iki yerel radyoda 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. Nihat Hatipoğlu birçok ulusal kanalda iftar ve Sahur Programı sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri iftar ve sahur programlarını 1.olarak seçti.

 

 

Kırk civarında yayınlanmış kaset, CD, VCD’si bulunmaktadır. Yurtiçinde ve yurtdışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı makaleleri, panel, Diyanet Dergisi, İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.

 

Hatipoğlu evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun anlatımıyla babası Haydar Hatipoğlu
 

 

0
0
0
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.