Şarkılarda tekrar edilen bölümlere hiç dikkat ettiniz mi

Şarkılarda tekrar edilen bölümlere hiç dikkat ettiniz mi
Şarkılarda tekrar edilen bölümlere hiç dikkat ettiniz mi, nota yazısında tekrar edilen bölümleri göstermenin kısa bir yolu olabilir mi konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Şarkılarda tekrar edilen bölümlere hiç dikkat ettiniz mi? Nota yazısında tekrar edilen bölümleri göstermenin kısa bir yolu olabilir mi? Bu konudaki görüşlerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Evet, şarkılarda tekrar edilen bölümlere dikkat ettiğimizi söyleyebilirim. Nota yazısında tekrar edilen bölümleri göstermenin kısa bir yolu olabilir. Mesela, nota yazısında tekrar edilen kısımların üzerine belirgin bir işaret veya sembol eklemek, müzisyenlere ve öğrencilere bu kısımları daha hızlı tanıma ve çalma imkanı sağlayabilir. Aynı zamanda, bu semboller müziği daha hızlı anlamalarına ve yorumlamalarına yardımcı olabilir. Sizce bu tarz bir yöntem müzik notasyonunda işe yarar mı?

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.