SBS Ek Yerleştirme Sonuçları 2013 Ne Zaman Açıklanacak (meb.gov.tr)

SBS Ek Yerleştirme Sonuçları 2013 Ne Zaman Açıklanacak (meb.gov.tr)
Milyonlarca öğrenci SBS maratonunu geride bıraktı. SBS tercihleri itina ile yapıldı ve SBS sonuçları açıklandı. Peki SBS'de tercih yapıp yerleşemeyen öğrenciler için ek yerleştirme tarihi ne zaman olacak. SBS ek yerleştirme tarihleri belli oldu mu? SBS ek

SBS Ek Yerleştirme Sonuçları 2013 Ne Zaman Açıklanacak Kayıt Tarihleri

Milyonlarca öğrenci SBS maratonunu geride bıraktı. SBS tercihleri itina ile yapıldı ve SBS sonuçları açıklandı. Peki SBS'de tercih yapıp yerleşemeyen öğrenciler için ek yerleştirme tarihi ne zaman olacak. SBS ek yerleştirme tarihleri belli oldu mu? SBS ek yerleştirme tercihi nasıl yapılacak?

SBS sonuçları için 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı 2013 SBS'de tercih-yerleştirme sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretime yerleştirme sistemine göre, SBS yerleştirme sonuçlarını sitesinden duyurdu. MEB SBS 2013 tercih yerleştirme sonuçlarını

SBS 2013 kayıt tarihleri, ek kontenjanlarla ilgili bilgiler de burada.

Öğrenci ve velilerin dört gözle beklediği SBS 2013 tercih ve yerleştirme sonuçları açıklandı. SBS'ye göre, yerleştirme-tercih sonuçlarına gece 00.00'dan itibaren ulaşıldı.
Peki SBS'de tercih yapıp yerleşemeyen öğrenciler için ek yerleştirme tarihi ne zaman olacak. SBS ek yerleştirme tarihleri belli oldu mu? SBS ek yerleştirme tercihi nasıl yapılacak?

Sınavlar artık hayatımızın bir parçası oldu. Kendi çocuğumuz olmasa bile komşularımızn çocuklarının sınavlarını merak edip onlarla heyecanlanıp sınav sonuçlarını paylaşır olduk. Geçtiğimiz günlerde minik öğrencilerin merakla bekledikleri SBS yerleştirme sonuçları açıklandı.

SBS yerleştirme sonuçları açıklanır açıklanmaz akla ilk gelen kaç kontenjanın boş kaldığı oldu. SBS ilk tercihte yerleşemeyen öğrenciler için ek yerleştirme yapılıp boş kontenjanlar doldutulacak.

Peki Ek yerleştirme hangi tarihte yapılacak. SBS ek yerleştirmeleri için MEB'in yaptığı açıklamaları sizler için takip ediyoruz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.