SBS Sonuçları 2013 Açıklanıyor Tıkla öğren

SBS Sonuçları 2013 Açıklanıyor Tıkla öğren
2013 SBS sonuçlarının açıklanmasına sadece saatler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi sınav takvimine göre 12 Temmuz’da açıklanacağı belirtilen 2013 SBS sınav sonuçlarının daha erken açıklanması beklenmiyor.

Geçtiğimiz yapılan SBS’nin sonuçları hatırlanacağı üzere belirtilen günden 1 gün erken açıklanmıştı. MEB’in amacı belirli bir saati vererek yoğunluk oluşmasının önüne geçmek. İşte bu noktadan baktığımızda 2013 SBS sonuçlarının 11 Temmuz Perşembe akşamı saat 23:00 dan sonra açıklanmasını bekliyoruz. MEB’ten bu yönde resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bizler sınav sonuçlarının hazır olduğunu ve her an açıklanmasını bekliyoruz. 2013 SBS Sınav sonuçları açıklandığında bu sayfada olacak.

SBS Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.