SBS Yerleştirme Sonuçları bu gece açıklanıyor 6 Ağustos 2013

SBS Yerleştirme Sonuçları bu gece açıklanıyor 6 Ağustos 2013
SBS tercih sonuçları bugün açıklanacak. SBS Tercih süresinin 29 Temmuz’a uzatılmasına dayanarak SBS yerleştirme sonuçları açıklanma süresi de uzatılır mı diye merak eden SBS tercihi yapmış öğrencilerimiz var.

SBS tercih sonuçları ne zaman açıklanır. SBS yerleştirme sonuçları bu gece açıklanacak sonuçlar bu sayfada olacak :

Öğrencilerimizin de bildiği üzere SBS’de tercihler Milli Eğitim Bakanlığınca 1 hafta kadar uzatılmıştı. Bu bilginin yanında daha önce açıklanan SBS yerleştirme takviminde 2013 SBS yerleştirme sonuçlarının 6 Ağustos’ta açıklanacağı belirtilmişti. Süre uzadı ancak takvim değişmedi. SBS tercih süresinin uzamasına rağmen sonuçlar yine önceden belirlenen takvim yani 6 Ağustos 2013 Salı gününün ilk saniyesinde açıklanacak. SBS yerleştirme sonuçlarını bu gece öğrenciler öğrenebilecek.

SBS Yerleştirme Sonuçlarına Ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.