Seçtiğiniz küresel sorun için çözüm önerileriniz

Seçtiğiniz küresel sorun için çözüm önerileriniz
Bir küresel sorun seçiniz, seçtiğiniz küresel sorun için çözüm önerilerini hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

1. Küresel Sorun için,

Göç sorununu çözebilmek için göç veren bölgelerde eğitim, sağlık ve ekonomi alanlarında çalışmalar yürütmek gerekmektedir. Öncelikle bazı iş kollarına yatırım yapmak lazımdır. Böylece insanlar işsiz kalmayacaktır. Daha sonra sağlık ve eğitimde kaliteli hizmet vermek gerekmektedir. Ancak bu şekilde insanların yaşadıkları yerde mutlu bir yaşam sürmeleri mümkün olur.

2. Küresel Sorun için,

Dünyada var olan açlık sorunu Gün geçtikçe çoğalmakta ve Yoksul ve sokakta yaşayan insanların sayısının artarak çeşitli sıkıntılarla insan faktörünün karşı karşıya kaldığını ifade etmek mümkün olacaktır. Günümüzde özellikle Afrika Kıtası’nda yer alan insanların Su kaynaklarını ulaşamaması Eğitim sağlık gibi olanaklarından yoksun kalmaları çeşitli hastalıklara maruz kalmaları birçok çocuğun ölmesi ne ve hastalanmasına neden olacağından dolayı bu sorunun acil bir şekilde çözülmesi önem arz etmektedir.

Ayrıca günümüzde dünyayı baştan sona kadar Sara yoksulluk sorunum diğer insanların Yani işverenlerin sürekli olarak cebini doldurma sından işçi haklarının düşünün memesinden dolayı yoksulluk seviyesi gitgide artarak insanların açlık sınırının altında kalarak Zor bir dönem geçirdiğini ifade etmek mümkün olacaktır.

Bu sorunların çözümü için insanların eşit ve doğru bir şekilde gelir dağıtımının yapılması ve insanların devlet eliyle sosyal devlet olanaklarıyla desteklenmesi büyük bir önem arz etmektedir. Ayrıca uluslararası kuruluşlarla beraber bu sorunların ortadan kaldırılınca ya kadar mücadele etmesi büyük bir önem arz ettiğini ifade etmek gerekmektedir.

2
0
1
0
2
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.