Severek okuduğunuz, bitmesini hiç istemediğiniz bir kitabınızdan bahseder misiniz

Severek okuduğunuz, bitmesini hiç istemediğiniz bir kitabınızdan bahseder misiniz
Severek okuduğunuz, bitmesini hiç istemediğiniz bir kitabınızdan bahseder misiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Benim bitmesini hiç istemediğim en son kitap Sarah Jio'nun Elveda Haziran isimli kitabı. Kitabın özellikle son kısmı içerisinde bir çok sırrı barındırıyordu. Aklımın ucundan geçmeyen bir bağlantıya olayı bağlamış gerçekten. Normalde Sarah Jio'nun yazdığı kitapların ana temasında aşk konusu bulunuyordu ama bu sefer değişiklik yapıp kardeşlik, dostluk, arkadaşlık gibi temaları da ortaya çıkarmış.

Kitabın ana düşüncesi şöyle özetlenebilir: "Hayatta hiçbir şey bir insanı kendinize yakın hissetmekten daha önemli değildir. Bu sebeple bazı durumlarda kişilerin yaptığı hatalar affedilebilir." Verilen bu mesajları sebebiyle, kitabın günlük hayatımızda insanlarla olan ilişkilerimizi sorgulatan bir özelliği var.

 İçerisindeki merak ve heyecan hiç azalmadan geçmişle gelecek arasında bağlantı sağlanmış. Hızlıca okunup bitse de kişiye mutlaka bazı duygular katıyor. Bu sebeple yakın zamanda okumanızı öneririm.

2
50
1
9
8
8
11
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.