Sigara içmediği hâlde sigara içilen ortamlarda bulunmak

Sigara içmediği hâlde sigara içilen ortamlarda bulunmak
Sigara içmediği hâlde sigara içilen ortamlarda bulunan anne adayları da sigaradan olumsuz etkilenir mi bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sigara içilen ortamda bulunmak pasif içiciliktir. Pasif içiciler sadece anneler değil normal insanlar da olsa olumsuz etkilenir. Bu yüzden hamile bir kadının sigaralı bir ortamda bulunmaması gerekir. Sanki kendisi de bir sigara içicisi gibi ortamın kötü ve pis havasından etkilenecektir.

Sigara içmek insanlar için çok zararlı bir alışkanlıktır ve maalesef çok yaygın bir alışkanlık olarak devam etmektedir. En azından hamilelik sırasında insanların sigaradan uzak durması bırakması ve sigara içilen ortamlarda da hiç bulunmaması ileride doğacak çocukları için en iyisi olacaktır.

Aksi takdir de görüldüğü üzere sigara içen kadınlardaki düşük oranı daha fazla olmakta ve bunun yanı sıra doğan çocukların sağlıklı olarak doğmadıkları da ortadadır.

1
0
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.