Şimdiye kadar katıldığımız ya da izlediğimiz belirli gün ve haftaların isimlerini söyleyelim

Şimdiye kadar katıldığımız ya da izlediğimiz belirli gün ve haftaların isimlerini söyleyelim
Şimdiye kadar katıldığımız ya da izlediğimiz belirli gün ve haftaların isimlerini söyleyelim konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Şimdiye kadar katıldığımız ya da izlediğimiz belirli gün ve haftaların isimlerini söyleyelim

Ödev cevabı kısaca : Yeşilay Haftası: Bu hafta, alkol ve uyuşturucu bağımlılığının önlenmesi için farkındalık yaratmak için kutlanır. Ben, bu hafta boyunca düzenlenen etkinlikleri izledim ve alkol ve uyuşturucu bağımlılığının zararlarını öğrendim.
Enerji Tasarrufu Haftası: Bu hafta, enerji tasarrufunun önemini vurgulamak için kutlanır. Ben, bu hafta boyunca düzenlenen etkinlikleri izledim ve enerji tasarrufu konusunda bilinçlendim.
Tüketiciyi Koruma Haftası: Bu hafta, tüketici haklarının korunmasını ve tüketicilerin bilinçlendirilmesini sağlamak için kutlanır. Ben, bu hafta boyunca düzenlenen etkinlikleri izledim ve tüketici haklarının önemini öğrendim.
30 Ağustos Zafer Bayramı: Bu bayram, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'nda kazandığı zaferi kutlamak için kutlanır. Ben, bu bayramda yapılan kutlamalara katıldım ve Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu zaferi kutladım.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: Bu bayram, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını ve Türk milletinin egemenliğini kutlamak için kutlanır. Ben, bu bayramda yapılan kutlamalara katıldım ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı kutladım.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.