Siz kendi duygu ve düşüncelerinizi kontrol etmek için ne yapıyorsunuz

Siz kendi duygu ve düşüncelerinizi kontrol etmek için ne yapıyorsunuz
Siz kendi duygu ve düşüncelerinizi kontrol etmek için ne yapıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günlük yaşantımızda karşılaştığımız olaylar ve insanların yarattığı duyguları yoğun bir şekilde yaşayabiliyoruz. Bunun üstüne fazla düşünerek, vereceğimiz tepkiyi olumlu yönde kontrol edememek de duygusal açıdan yıkıcı sorunlar yaratabiliyor.

Üzüldüğünüz, kırıldığınız, heyecanlandığınız, mutlu ve mutsuz olduğunuz anları düşünün. Bu hisler iyi ya da kötü olsa da, bazen bu duyguları görmezden gelebiliyor ve yoklarmış gibi davranabiliyoruz. Ancak bunu yapmak, aslında kendi gücünüzü hafife alarak kendinizi kandırmaktan öteye geçmiyor.

Yaşantımız boyunca karşılaştığımız birçok şey bize mutluluk, üzüntü, yorgunluk, stres ve anksiyete gibi duyguları yoğun bir şekilde yaşatacaktır. Günbegün yaşadığımız bu yoğunluğun derinliklerinde kaybolmamamız gerektiğini unutmamanız gerekiyor.

147
56
114
10
16
14
201
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.