Siz Kuyruklu Piyano’nun yerinde olsaydınız dükkândan çıkabilmek için neler yapar, nasıl davranırdınız

Siz Kuyruklu Piyano’nun yerinde olsaydınız dükkândan çıkabilmek için neler yapar, nasıl davranırdınız
Siz Kuyruklu Piyano’nun yerinde olsaydınız dükkândan çıkabilmek için neler yapar, nasıl davranırdınız, aşağıya yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Siz Kuyruklu Piyano’nun yerinde olsaydınız dükkândan çıkabilmek için neler yapar, nasıl davranırdınız, aşağıya yazınız

Ödev cevabı kısaca : Kuyruklu Piyano olarak, dükkandan çıkmak için öncelikle nazikçe dükkan sahibine yaklaşır, yardım isterdim. Eğer mümkün değilse, çevredeki eşyalardan destek alarak dışarıya çıkma yolunu arardım. Her durumda, sakin kalmak ve nazik davranmak önemli olurdu.

Eğer Kuyruklu Piyano'nun yerinde olsaydım ve dükkandan çıkmak isteseydim, öncelikle dükkan sahibine nazik bir şekilde durumu açıklardım. Belki dükkan sahibi beni dışarıya çıkarabilir ya da dükkanın kapısını açık bırakabilir. Eğer bu mümkün değilse, çevremde bulunan diğer eşyaların yanına yaklaşır ve dikkat çekici olacak şekilde sesler çıkararak yardım isteyeceğim. Bir insanın dikkatini çekmeyi başarırsam, durumu açıklar ve dışarıya çıkmam için yardım isterdim. Eğer hiçbir yardım alamazsam, belki bir süre bekleyip dükkan sahibinin geri gelmesini ya da başka bir çözüm bulmasını beklerdim. Son çare olarak, dükkan içinde dolaşarak ve etraftaki eşyalardan destek alarak bir şekilde dışarıya çıkmaya çalışırdım. Her durumda, sakin kalmak ve nazik olmak en önemli davranışlarım olurdu.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.