Sizce April Deniz’in başarısının nedenleri nelerdir, okulunuzda resim ile ilgili hangi faaliyetler yapılıyor

Sizce April Deniz’in başarısının nedenleri nelerdir, okulunuzda resim ile ilgili hangi faaliyetler yapılıyor
Sizce April Deniz’in başarısının nedenleri nelerdir, okulunuzda resim ile ilgili hangi faaliyetler yapılıyor, bugüne kadar bu faaliyetlerden hangilerine katıldınız ve katıldığınız faaliyetlerde neler yaptınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

April Deniz, henüz 5 yaşından itibaren etrafında gördüğü renkli birçok şeyin resmini çizmekteydi. April Deniz'in günümüzde bu yeteneğini ilerletmiş olmasında ve kendi yeteneğini keşfetmiş olmasında ailesinin de büyük bir payı bulunmaktadır. Ailesi onu cesaretlendirmiş ve bu yönde yönlendirerek yeteneğini açığa vurmasını sağlamışlardır.

Okullarımızda verilen dersler doğrultusunda öğrencilerin resim ile ilişkileri güçlendirilerek onların bu faaliyete ilgi duymaları amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda okullarımızda boyama atölyeleri kurulmakta ve bu atölyeler sonrasında sergilerde, atölye çalışmaları sergilenmektedir.

24
32
222
24
31
16
165
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.