Sizce bir anlaşmazlık durumunda bütün tarafların aynı anda haklı olması mümkün müdür

Sizce bir anlaşmazlık durumunda bütün tarafların aynı anda haklı olması mümkün müdür
Sizce bir anlaşmazlık durumunda bütün tarafların aynı anda haklı olması mümkünmüdür bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsanlar her konuda anlaşamayabilirler. Bu nedenle bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Bu olayların farklı bakış açılarıyla değerlendirilmelerinin mümkün olmasıyla ilgilidir.

Her zaman verilen bir misalde, silindirin, silindir kısmından bakarken gölgesinin dikdörtgen olması ve çember tarafından bakarken de gölgesinin daire olması silindirin özelliklerinden bir parça anlatsa da silindiri anlatmamakta ama yine de silindiri inkar etmemektedir.

Bu misalde olduğu gibi olaylar farklı bakış açılarıyla değerlendirilirken aynı anda herkesin haklı olduğu ve asıl olana ait olarak doğru bir şeyler dile getirdiği mümkün olabilir. Bu nedenle bu söz doğrudur diyebiliriz.

2
0
2
3
1
2
15
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.