Sizce dostluk ve arkadaşlık niçin önemlidir

Sizce dostluk ve arkadaşlık niçin önemlidir
Sizce dostluk ve arkadaşlık niçin önemlidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dostluk günümüzde oldukça önemli ve pek çok kişi tarafından ikinci plana atılmış bir kavram olarak bilinmektedir. Fakat gerçekte aslında dost tanımı oldukça derin ve farklı bir düşünce olmaktadır.

Arkadaş olarak hayatımıza getirdiğimiz insanlar bize nasıl affedeceğimizi, güleceğimizi ve nasıl sohbet edeceğimizi gösterecek. Evliliğimizden iş arkadaşlarımıza kadar her türlü ilişkinin temel bileşenleri, arkadaşlık üzerine kuruludur. Bizden zıt olan veya farklı bir dünya görüşünü paylaşan arkadaşlarımız sayesinde insanlarla nasıl etkileşim kuracağımızı öğreniyoruz.

Dostluk ise arkadaşlıktan öte olmaktadır. Bu durum daha çok karın taşlık ile arka taşlık kavramlarının harmanlanması demektir. Dost olan iki insan kan bağı olmadan oluşabilecek en samimi ilişki düzeyini yaşmaktadır. İnsanlar biri ile dost olduğu kanaatine girmeden önce hiçbir şekilde kendini bir kritere sokmamalıdır. Çünkü çoğu zaman karşılıksız ve anlamsız bir kavram olarak da karşılaşılmaktadır.

107
107
84
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.