Sizce, fosil yakıtlar bitince insanları ne tür gelişmeler beklemektedir

Sizce, fosil yakıtlar bitince insanları ne tür gelişmeler beklemektedir
Sizce, fosil yakıtlar bitince insanları ne tür gelişmeler beklemektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Fosil yakıtlar: Kömür, petrol, doğalgaz gibi fosil yakıtlar en çok termik santrallerde elektrik enerjisi üretmek için kullanılmaktadır. Günlük hayatta kullandığımız benzin, mazot, LPG, plastik, naftalin, boya, teflon gibi maddeler petrol kaynaklıdır. Kömür, petrol, doğalgaz gibi binlerce yılda oluşmuş fosil yakıtlar insanlığın gelişmesi ile hızla azalırken atıkları ile hava su ve toprak kirliliğine yol açar.

Bence, fosil yakıtlar bitince insanları büyük sorunlar bkekleyecektir. İnsanlar, kaynak bulma konusunda sıkıntılar çekecektir. İnsanlar, otomotiv, silah, inşaat gibi önemli alanlarda gerileme dönemine girecektir. Bunun için yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması gerekir.

3
0
1
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.