Sizce Friglerin tarımla ilgili bu kadar ağır cezalar koymalarının sebebi ne olabilir

Sizce Friglerin tarımla ilgili bu kadar ağır cezalar koymalarının sebebi ne olabilir
Sizce Friglerin tarımla ilgili bu kadar ağır cezalar koymalarının sebebi ne olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

O zamanlarda saban ve öküz acayip değerliydi ve onlara verilen zarar insanların kolunun kesilmesi veya idam edilmesi ile sonuçlanıyordu. Tarıma verilen değerden dolayı da diyebiliriz.

Tarım, insan hayatında beslenme, giyim ve sağlık için ürünleri ortaya çıkaran temel faaliyetlerdendir. Geçmişten günümüze kadar tarım sayesinde sebzeler, meyveler, tahıllar, ilaç ürünleri, keten, kenevir gibi kumaş malzemeleri, pamuk ve baharatlar gibi her ürün yetiştirilmiştir.

Tarihin eski devletlerinden biri olan Frigler M.Ö. 1200’lü yıllarda Trakya ve Boğazlar üzerinde yaşamıştır. Bu tarihlerde Frigler’in topraklarında Anadolu’da çok geniş tarım faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Frigler’in en önemli geçim kaynaklarından biri olan hayvancılık ve tarım belirli kanunlara bağlanmıştır.

118
13
9
16
119
34
134
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.