Sizce içinde yaşadığınız çağın adı ne olmalıdır

Sizce içinde yaşadığınız çağın adı ne olmalıdır
Sizce içinde yaşadığınız çağın adı ne olmalıdır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Okulda öğrendiğimiz çağları herkes biliyor. Peki şimdi içinde yaşadığımız yakın çağ acaba ne zaman değişecek. Epey bir zaman oldu değişmedi. Normalde tüm insanlığı ilgilendiren önemli olaylar genelde bir çağın kapanmasına ve yeni bir çağın açılmasına sebep olmuştur.
Fransız ihtilali ile birlikte Yakın Çağ başlamış ve günümüze kadar gelmiştir. Peki Fransız İhtilali'nden sonra hiç mi insanlığı ilgilendiren büyük olaylar ya da gelişmeler olmadı?
Bence çok büyük gelişmeler oldu. Şu an tüm insanlık sosyal medyadan etkilendiği kadar Fransız İhtilali'nden etkilenmemiştir. O zaman neden bu çağ değişmiyor.

Teknik Çağ yada Robot Çağı olabilir, İnovasyon çağı denebilir.

Gün geçtikçe değişimini ve gelişimini sürdüren Dünya, artık eskisine oranla farklı isimlerle anılıyor.

“Teknoloji Çağı, Bilim Çağı, İnternet Çağı” vb. isimlerle anılan yaşanılan devir, resmi bir ada kavuşuyor.

İnsanlığın, 11 bin 700 yıl önce gerçekleşen Buzul Çağı‘nın etkisinden çıktığını belirten bir grup bilim insanı, insanlığın yeni çağının isminin resmi olarak ilan edilmesine yönelik isteklerini dile getirdiler.

333
151
142
31
38
40
113
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.