Sizce kız ve erkek çocukları arasında ayrımcılık yapmak doğru mudur

Sizce kız ve erkek çocukları arasında ayrımcılık yapmak doğru mudur
Sizce kız ve erkek çocukları arasında ayrımcılık yapmak doğru mudur bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Kız ve erkek arasında ayrımcılık yapmak günahtır doğru değildir. insanların arasında ayrımcılık yapmak fitneye sebep olur kargaşaya kin ve nefrete sebep olur birbirlerine kıskanmaya sebep olur birbirlerine zarar verirler. Kız ve erkek çocukları arasında ayrımcılık yapmak kara cahil insanların işidir biz Müslümanlar için çocuklar aynı değerdedir hiçbir farkları yoktur

Kız ve erkek çocuklar arasında ayrımcılık yapmak doğru bir davranış olmayacaktır. Çünkü aile içerisinde yapılacak olan kız ve erkek çocukları arasında yapılacak ayrımcılık Aile içerisinde sorunlara neden olacak ve aile yapısının bozulmasına neden olacaktır İşte bu nedenle bizlerin bir aile olarak yapmamız gereken kız ve erkek çocuklarımızı eşit bir şekilde adaletli ortam içerisinde değerlendirmeli ve o şekilde sevmemiz gerektiğini aklınızdan çıkarmamanız gerekmektedir.

Aile içerisinde Adalet olma olma aile sevgi ve saygı ortamın oluşmasına ve aile bağlarının güçlenmesine neden olacağı için büyük bir önem verilmesi gerekmektedir.

887
956
305
106
130
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum