Sizce masa başında ders çalışan Ahmet Bey ya da telefon görüşmesi yapan Nermin Hanım bir iş yapıyor olabilirler mi

Sizce masa başında ders çalışan Ahmet Bey ya da telefon görüşmesi yapan Nermin Hanım bir iş yapıyor olabilirler mi
Sizce masa başında ders çalışan Ahmet Bey ya da telefon görüşmesi yapan Nermin Hanım bir iş yapıyor olabilirler mi, iş yapmış olmaları için nasıl davranmaları gerekir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Sizce masa başında ders çalışan Ahmet Bey ya da telefon görüşmesi yapan Nermin Hanım bir iş yapıyor olabilirler mi? İş yapmış olmaları için nasıl davranmaları gerekir? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Fiziksel anlamda iş yapmak, bir cismin yer değiştirmesini sağlamak için kuvvet uygulamayı gerektirir. Ahmet Bey ve Nermin Hanım’ın fiziksel bir iş yapabilmesi için, bir cisim üzerinde kuvvet uygulayıp, cismin yer değiştirmesini sağlamaları gerekir. Ancak bu durumda, her ikisi de belli bir kuvvet uygulayarak bir cismin yerini değiştirmiyorlar, bu yüzden fiziksel anlamda iş yapmış sayılmazlar.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.