Sizce tekerleğin icadı hayatımızı hangi alanlarda kolaylaştırmıştır

Sizce tekerleğin icadı hayatımızı hangi alanlarda kolaylaştırmıştır
Sizce tekerleğin icadı hayatımızı hangi alanlarda kolaylaştırmıştır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İlk önce insanlar gitmek istedikleri yere yürüyerek gidiyorlardı. Sonra hayvanlar evcilleştirilmiş, kullanılmaya başlanmış, tekerleğin bulunması ile ulaşım teknolojileri başlamıştır. İnsanlar insan taşımak ve yük taşımak için tekerleklerin üzerine arabalar yapmışlardır.

Bence tekerleğin icadı ile beraber hayatımıza uzun mesafeler giden araçların yapılması ağır yükler Taşıyan araçların yapılması gibi birçok alanda bizlerin hayatımızı kolaylaştırmıştır. İşte bu nedenle tekerleğin araçlara monte edilmesi sonucunda uzun mesafelerin araçlarla kısa sürede gidilmesi ağır yüklerin tekerlek yardımı ile yapılmış olan aletler ile beraber kolaylıkla taşınması hayatımızda birçok alanda kısa sürede ulaşımdan ekonomiye ticaretten Konfor o kadar birçok alanda kolaylık sağladığını ifade edebiliriz

221
208
16
38
38
126
39
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.