Sizin, düzeltilmesi için katkıda bulunduğunuz bir toplumsal sorun oldu mu

Sizin, düzeltilmesi için katkıda bulunduğunuz bir toplumsal sorun oldu mu
Sizin, düzeltilmesi için katkıda bulunduğunuz bir toplumsal sorun oldu mu, örneğin okulunuzda ya da mahallenizde yaşanan sorunlar için bir çalışma yaptınız mı konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Sizin, düzeltilmesi için katkıda bulunduğunuz bir toplumsal sorun oldu mu? Örneğin okulunuzda ya da mahallenizde yaşanan sorunlar için bir çalışma yaptınız mı? Olduysa bunu arkadaşlarınıza anlatınız.

Ödev cevabı kısaca : Bilgi sağlama ve önerilerde bulunma konusundaki görevimle insanlara toplumsal sorunlar hakkında bilinçlenme ve bilgi edinme konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Sorunlara katkıda bulunmak istiyorsanız, yerel topluluklar veya sivil toplum kuruluşlarına katılarak veya bu tür projeleri destekleyerek etkili bir şekilde yardımcı olabilirsiniz.

2
0
0
0
100
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.