Soğuk havalarda evde veya sınıfta oynamaktan hoşlandığınız oyunlar

Soğuk havalarda evde veya sınıfta oynamaktan hoşlandığınız oyunlar
Soğuk havalarda evde veya sınıfta oynamaktan hoşlandığınız oyunlar nelerdir, bu oyunları neden sevdiğinizi açıklayınız.

Oyun oynamak, boş zamanları akıllıca değerlendirmek için önemlidir. Oyun zeka, akıl, mantık, muhakeme, mukayese gibi yeteneklerin gelişmesini sağlar. Bu da boş zamanların değerlendirilmesinde çok faydalı olmaktadır. Soğuk havalarda dışarı çıkmayan öğrencileri aktif bir şekilde dinlendirmek için bu tür oyunların oynanması doğru olabilir.

Soğuk havalarda evde veya sınıfta oynamaktan hoşlandığımız oyunlar deve-cüce, bulmaca, bilmece, fıkra anlatımı, sessiz sinema, tabu gibi oyunlardır. Bu oyunları oynamak bilgi ve beceri gerektirir. Bu nedenle de çocuklar tarafından oynanması çocukların gelişimi ve zekası yönüyle de oldukça önemlidir.

Soğuk havalarda evde veya sınıf ortamında arkadaşlarımla deve-cüce, bulmaca, isim-şehir, sos, bilmece ve sessiz sinema gibi oyunları oynamaktan hoşlanırım. Bu oyunları oynamak bilgi ve beceri gerektirir. Arkadaşlarımızla hoş vakitler geçirip, dayanışma ve birlikte hareket etme duygularımızı arttırdığı ve gelişimimize katkı sağladığı için bu oyunları oynamayı severiz.

243
135
74
77
36
66
228
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum