Sokaklarda, caddelerde yürümek için yapılmış yüksekçe yer bulmaca cevabı nedir

Sokaklarda, caddelerde yürümek için yapılmış yüksekçe yer bulmaca cevabı nedir
Bulmacada sokaklarda, caddelerde yürümek için yapılmış yüksekçe yer nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çengel ve kare bulmacada sorulan sokaklarda, caddelerde yürümek için yapılmış yüksekçe yer nedir sorusunun yanıtı için cevaba YAYA KALDIRIMI, KALDIRIM yada YAYA YOLU yazabilirsiniz.

Sokaklarda ve caddelerde yürümek için yapılmış yüksekçe yerlere "kaldırım" veya "yaya yolu" denir. Kaldırımlar, yayaların araç trafiğinden uzak ve güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için tasarlanmış yolları ifade eder. Yaya güvenliği ve trafik düzenlemeleri açısından büyük bir öneme sahiptirler. Kaldırımlar genellikle kaldırım taşları veya beton plakalarla döşenir ve yayaların rahatça hareket etmelerini sağlar. Ayrıca, kaldırımlar üzerinde trafik levhaları, yaya geçitleri ve trafik işaretleri gibi yönlendirici unsurlar da bulunabilir. Bu alanlar, yaya trafiğini araç trafiğinden ayrı tutarak hem yaya güvenliğini hem de trafik düzenini sağlarlar.

0
15
0
0
0
0
85
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.