Sorular Genel Olarak Kolay Düzeyde | Uğur Dersanesi TEOG Soru Yorumları

Sorular Genel Olarak Kolay Düzeyde | Uğur Dersanesi TEOG Soru Yorumları
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG'un soru ve cevapları için öğrencilerin meraklı bekleyişleri sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında gerçekleştirilen sınav gerçekleştirildi.

TEOG sınavına giren öğrenciler ve bu öğrencilerin velileri TEOG soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlardı. Beklenen açıklama MEB tarafından yapıldı. TEOG soru ve cevaplarını Milli Eğitim Bakanlığı sitesinden yayımlandı.

TEOG SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYIN!

TEOG'da ortak sınavlar kapsamında Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil yazılıları gerçekleştirildi.

Bu oturumların gerçekleştirilmesiyle birlikte TEOG'da birinci dönem ortak sınavları tamamlanmış oldu TEOG kapsamında yapılan ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 adet soru soruldu.

Bu sorulara veilen cevaplarda ise yanlış yanıtlanan sorular doğru sorulara etki etmeyecek. Sınavlar için 4 farklı kitapçık türü hazırlandı. TEOG çerçevesinde gerçekleştirilen bu sınavlarda her ders için 40 dakika süre tanındı.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.