Sosyalleşme ve toplumsal ilişkilerle ilgili kısımlardan bahseder misiniz

Sosyalleşme ve toplumsal ilişkilerle ilgili kısımlardan bahseder misiniz
Sosyalleşme ve toplumsal ilişkilerle ilgili kısımlardan bahseder misiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Aslında tüm maddeler sorunuzla ilgili. Kimi öğrenciler zaman ve mekân sınırlamasını ortadan kaldırması, insanlarla iletişim kurmaya yardımcı olması, sıkıldığında başka insanlarla konuşma imkânı sağlaması faktörlerini belirtmişlerdir. Kimi öğrenciler de hareket hâlindeyken konuşma imkânı tanıdığı için cep telefonu kullandıklarını belirtmişlerdir.

Bununla birlikte iyi bir izlenim oluşturmak ve ilgi çekmek gibi nedenlerle de cep telefonu kullananlar vardır. Yalnızlığı gidermek, mesajlaşarak rahatlamak diğer faktörlerdendir. İstediğim kişiye rahatça ulaşabiliyorum veya beni merak edenler bana ulaşabiliyor diyenler de vardır. Birçok işe yarama ve sosyalleşme faktörüne verilen önem arttıkça cep telefonuyla günlük konuşma süresi de artıyor.

26
74
300
16
3
1
104
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.