STS başvuruları başladı

STS başvuruları başladı
Yurt dışı yükseköğretim diplomaları denkliği için Seviye Tespit Sınavı (STS) sonbahar dönemi başvuruları başladı.

Yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından alınmış ön lisans, lisans ve yüksek lisans diplomalarının denklik işlemlerinde uyulacak usul ve esasları belirleyen "Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denklik Yönetmeliği" ile Yükseköğretim Genel Kurulu'nun kararı uyarınca ÖSYM tarafından dis hekimliği ve tıp doktorluğu alanında gerçekleştirilecek STS 14 Eylül'de yapılacak. Sınavlara başvurular bugünden itibaren 25 Temmuz'a kadar gerçekleştirilecek.

Adaylar, bu sınavlara ait kılavuz ile aday başvuru formuna başvuru tarihleri içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecek. Kılavuzun dağıtımı yapılmayacak. Kılavuzlarda; başvuru, sınav, değerlendirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Sınava başvuracak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.