Sude’nin annesi, elma ve portakal almak için manav Mehmet Amca’ya nasıl sipariş verdi, dikkat ettiniz mi

Sude’nin annesi, elma ve portakal almak için manav Mehmet Amca’ya nasıl sipariş verdi, dikkat ettiniz mi
Sude’nin annesi, elma ve portakal almak için manav Mehmet Amca’ya nasıl sipariş verdi, dikkat ettiniz mi, Mehmet Amca, Sude’nin annesinin istediklerini hazırlamak için ne yaptı konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Sude’nin annesi, elma ve portakal almak için manav Mehmet Amca’ya nasıl sipariş verdi, dikkat ettiniz mi? Mehmet Amca, Sude’nin annesinin istediklerini hazırlamak için ne yaptı? Sizce manavdaki meyveler dışındaki maddeler için de aynı yöntem kullanılabilir mi?

Ödev cevabı kısaca : Sude'nin annesi, elma ve portakal almak için manav Mehmet Amca'ya sipariş verirken muhtemelen şu yöntemi kullanmış olabilir: "Lütfen bana birkaç adet elma ve birkaç adet portakal hazırlar mısınız?"

Mehmet Amca, siparişi hazırlamak için taleplere uygun olarak belirtilen miktarlarda elma ve portakal seçip hazırlamış olabilir. Eğer Mehmet Amca manavdaki diğer meyveler veya dışındaki başka maddeler için de benzer bir yöntem kullanılırsa, müşterilerin taleplerine uygun olarak istedikleri miktar ve türde ürünleri hazırlayabilir. Yani müşteriler, ihtiyaçlarına göre diğer meyveler veya ürünler için de benzer bir sipariş yöntemini kullanabilirler.

41
34
2
6
127
2
127
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.