Süleyman Nazif’in Vatan sıhhate benzer, değeri kaybedilince anlaşılır sözüyle ilgili bilgilendirici bir metin yazınız

Süleyman Nazif’in Vatan sıhhate benzer, değeri kaybedilince anlaşılır sözüyle ilgili bilgilendirici bir metin yazınız
Süleyman Nazif’in Vatan sıhhate benzer, değeri kaybedilince anlaşılır sözüyle ilgili bilgilendirici bir metin örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Metnimin konusu: Vatanın önemi.
Metnimin ana fikri: Vatanı savunmanın gerekliliği
Metnimin giriş bölümünde yazacaklarım: Vatanın ne olduğunu tanıtacağım
Metnimin gelişme bölümünde yazacaklarım: Vatanın bizim için değerini örneklerle anlatacağım
Metnimin sonuç bölümünde yazacaklarım: Vatanı korumanın bir keyfiyet değil zorunluluk olduğunu söyleyeceğim.

Vatan sıhhate benzer, değeri kaybedilince anlaşılır

Vatan bizim yuvamız, yaşamımız için olmazsa olmazımızdır. O olmadan bizim yaşam şansımız da olmaz, gelecek nesillerin güvenliği de. Vatanı korumak sadece bir görev değil ayrıca zorunluluktur da. Çünkü vatanımıza göz koyanlar da olabilir. İnsanlar bazen ellerindekini kaybedince kıymetini anlıyorlar. İşte vatan da öyledir. Eğer kaybedersek hepimizin ölümü gerçekleşecektir. Bu bakımdan vatanımıza dört elle sarılmalı onu her zaman korumalıyız.

Vatan, bir ulusun yaşadığı ve onların özgürlüğünü koruyan bir toprak parçasıdır.

Vatan Türk milleti için çok önemli bir yapıdır. Tarihimizde atalarımız vatanı düşman ellerine teslim etmemek için savaşmış ve canı pahasına korumuşlardır. Tarihimizde pek çok savaş olmuş ama Türk Milleti genç, yaşlı, kadın, erkek demeden vatanını, topraklarını bayrağını korumuşlardır.

Bizler de bu emanet edilen vatana sahip çıkmalı ve bizde canımız pahasına bu toprakları koruyup güçlendirmeliyiz. Bu sayede bu vatanı korumuş ve emanete sahip çıkmış oluruz.

4536
3536
8896
2315
1266
1331
2539
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum