Sürücü kurslarında sürücü adaylarına hangi dersler verilir

Sürücü kurslarında sürücü adaylarına hangi dersler verilir
Sürücü kurslarında sürücü adaylarına hangi dersler verilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sürücü kursları sürücü adaylarını ehliyet sınavlarına hazırlarlar. Ehliyet sınavları yazılı ve uygulamalı sınavlardır. Yazılı sınavlar, sağlık bilgisi, trafik bilgisi ve kanun bilgilerinden oluşmaktadır. Uygulamalı sınav da trafiğe çıkarak sürücülerin trafikteki araç kullanım ve tutumlarına göre yapılmakta ve değerlendirilmektedir.

Sürücü kurslarında sürücü adaylarında yazılı sınava hazırlık olarak sağlık bilgisi ve trafik bilgisi dersleri verilmektedir. Ayrıca araç bilgisi dersleri de verilmektedir. Bir aracın temel çalışma prensipleri ve motor bilgisi de yazılı sınavlarda çıkmaktadır. Sağlık bilgisi olarak da ilk yardım bilgileri sınavlarda çıkmaktadır. Uygulamalı dersler de de kurslar sürücü adaylarına araç kullanımını öğretmektedir.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.