Tarihin Pusulası'ndan açıklama

Tarihin Pusulası'ndan açıklama
"Tarihin Pusulası" kitabını çıkaran yayınevi bir açıklama yaptı

"Altı Şapka" yayınevimiz tarafından hazırlanan ve basılan; "Tarihin Pusulası" adlı kitabımız; 01/10/ 2013 tarihinde basılmıştır. Bin adet olarak basılan kitap, dağıtım şirketleri aracılığı ile çeşitli kitapevlerinde satışa sunulmuştur. Şubat 2014 tarihinden itibaren de kitap stoklarımızda tükenmiştir.

Kitabın hazırlanmasında temel amaç; "konuları detaylı, en kolay şekilde aktarabilmek ve soru çözme pratiğini geliştirmektir." Bu amaçla; 412 sayfadan oluşan KPSS "Tarihin Pusulası" adlı kitapta iki bin'e yakın örnek soruya yer verilmiştir.

2014 Kamu Personeli Seçme sınavında 27 (yirmi yedi ) tarih sorusunun içerisinde,

21 (yirmi bir) sorunun kitapta yer alan sorularla benzeşmesi tamamen tesadüftür.

Ortaya atılan asılsız iddalar sonucu, kitap yazarımız İsmail Adıgüzel ve yayınevimiz hak etmediği bir durum içerisine girmiştir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Altı Şapka Yayınevi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.